yýldo baggins Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 p.s EACH KEYSET IS PACKAGED WITH A CODE FOR A FREE INGAME ITEM (KEMMLER' S ARTHRITIC HAND) Link çıkmıyor o yüzden kopi pest edin: said: http://cgi.ebay.co.uk/Ideazon-Warhammer-Online-Age-of-Reckoning-Keyset-NEW_W0QQitemZ370155702697QQcmdZViewItemQQptZPCA_Joysticks_Game_Controllers?hash=item370155702697&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1687%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318 Böyle bişey buldum. Hoşumada gitti almayı planlıyorum. Burayada yazayımda ilgilenen olursa alır.
yýldo baggins Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Yanlış bölüme koymuşum, Warhammer Online bölümüne taşımanız mümkün mü?
Holysuffer Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 TR de bulabilirmiyiz ki bunu?Sadece internettenmi sipariş yoksa..?
Holysuffer Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 resim olmayanınıda almam yani şekli için alırım alsam..
yýldo baggins Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Holysuffer said: resim olmayanınıda almam yani şekli için alırım alsam.. aslında olay şeklinden çok işlevi. - Intuitive layout for lightning fast reflexes in battle • 16 dedicated keys for commonly used chat, group and social commands • 12 popular single-press emote keys including Shout, Brandish, Mad and Laugh • Experience the epic WAR with jaw dropping official game graphics EACH KEYSET IS PACKAGED WITH A CODE FOR A FREE INGAME ITEM (KEMMLER' S ARTHRITIC HAND)
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Holysuffer said: resim olmayanınıda almam yani şekli için alırım alsam.. Bu sadece war için dizayn edilmiş olabilir, benim dediğimde de aynı işlevler var fakat resimsiz ve yanılmıyorsam üzerine resim yapıştırılabiliyor aynı yukarıdaki gibi.
Holysuffer Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 ya zaten D&R a baktım az once gittim warhammer klavyesi diye birşey yok dedi adam...Bu klavyenin markası modeli nedir?Bu şekilde resimlisi olmasada yapıştıracak resmi yani klavyeye göre bir resim olmalıki yapıştırasın onlar flnda lazım...şu resimdekinin aynısını bulsam acımam parasına alırım
pronoit Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 yıldo baggins said: Holysuffer said: resim olmayanınıda almam yani şekli için alırım alsam.. aslında olay şeklinden çok işlevi. - Intuitive layout for lightning fast reflexes in battle • 16 dedicated keys for commonly used chat, group and social commands • 12 popular single-press emote keys including Shout, Brandish, Mad and Laugh • Experience the epic WAR with jaw dropping official game graphics EACH KEYSET IS PACKAGED WITH A CODE FOR A FREE INGAME ITEM (KEMMLER' S ARTHRITIC HAND) allanı seversen ne alaka oyun ile bunlar. oyun tecrübeni geliştirmek istiyorsan süper mauslar var onlara bak. bir de şey diyim warhammer dünyası için çok kötü o resimler
yýldo baggins Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 - Intuitive layout for lightning fast reflexes in battle yazıyo bide orda. göz
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 evet zboard. gidin pasa pasa klavye alin bosverin zboardi.
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 O item sadece US sunucularında alınabiliyormuş ona göre satın alın.
Öne çıkan mesajlar