feiticiera Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 O kadar sıkıldım ki bu sabah Gazete bilem okumadım Portakal suyu içicektim Çok üşendim sıkamadım Okula gidicektim Ders notlarımı bulamadım İnsafsız bu hayat Emo bilem olamadım Kaşık,kaşık,kaşık Aşığım la aşık Kaşık,kaşık,kaşık Aşığım la aşık Neden artık ana sayfam Paticik endişeleniyorum yapmamalıyım papik Sanırım bir hobi bulmalı sigaraya gelen zammın aaakee Kaşık,kaşık,kaşık Aşığım la aşık Kaşık,kaşıkikaşık Aşığım la aşık Teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ahahahah etkiieyici olmuş begendim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ahaha güzel olmuş harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Teşekkürler..Yeni duygu hezeyanı şiirlerimi de yakında koyacağımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 hastanim feiticiera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Laorx said: ahahahhauhhahahuahahuahauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 sigaraya gelen zamma ettiğin o büyük sitem o kadar içten ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar