Xenocide Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Arkadaşlar PC'me format atmadan önce belgelerim'de Rockstar Games klasörü altında bulunan savegames klasörünü yedekledim, formatı attım, şimdi oyunu tekrar kurdum save klasörünü gerekli yere koydum fakat savelerim görünmüyor. neyi eksik yaptım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 sanırsam çözdüm ama anlamadım ben bu işi. şimdi şöyleki, format atmadan önceki save dosyamın adı "user_e0000346f769c65d" idi. Formattan sonra baktım save'i görmüyor, oyunun ilk görevini yapıp save ettim ve oluşturduğu save dosyasının adı "user_e00000b662965b39" oldu. yani farklı kullanıcılar gibi gözüküyor. bende eski save dosyamın bulunduğu klasörün adını yenisiyle değiştirdim ve gördü. acaba oyun içinden ya da windows live ile vs. save dosyalarını aktif hale getirmek gibi bi atraksiyona mı girmek gerekiyordu? sonuç itibariyle şu anda save ettiğim yerden devam edebiliyorum. ama bu olay çok saçma geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 ben osave dosyalarını tırım tırım arayıp bulamadığım için oyuna yüzde 70teyken format attım, şimdi oynayasım gelmiyor hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 aynısı banada olmak üzereydi vallahi ancak biraz araştırdım internette oyunun her aşaması için save dosyaları mevcut. yani kaldığın yerden ufak farklarla devam edebilirsin bi bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar