bLaQ Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 ... diye konu açılmış dün. Üzüldüm, açan arkadaşı kınıyorum. Bi daha yapmasın tharkas gibi arkadaşlarımıza böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 abi gece süper bu pati yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 ŞEREFSİZ THARKAS çok ağır bir mesaj olmuş bence de, kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Tharkas kimse çok üzüldüm adına. Ona selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Bu topic silinmesin ibret olarak kalsın, kimse kimseye "ŞEREFSİZ THARKAS" demesin, diycekse şerefsiz desin. ahuahao 100 kişi kınasa kimse bi daha yapmaz böle şerefsizlikler bu da bu topic'in paticiğe armağanı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 dota kavga cıkartıyo valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 evet dün ŞEREFSİZİN biri aynen böyle bi topic acti bizde bu topici acan ŞEREFSİZDİR diyip banledik arkadasi. hassasiyetinizden dolayi tesekkur ediyorum boyle SEREFSİZLERE ara sira findik fistik atmak lazim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar