wolf_west Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Sphere server açtım ayarları yaptım sonra denemek için gatewayden girdim üyelik kabul edilio fakat creating characterde kalıyor sonra ana konsola bakıyorumeror veriyor ve byte yiyor ne yapabilirim ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 client 2.0.3 ü kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolf_west Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 yine olmadı creating characterde kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Uo GateWay Runuo Icindir. Sen Sphere Server Kurmuşsun O Yüzden Sana Normal Clientlar Gerekior.. Tabi Sphere Versionuna Görede Clientların Versionu Değişior.. Herhalde Sende Sphere 55i Kurmuşsundur O Yuzden Sana Client 2.0.3 Gerekior ..[signature][hline] [Bu mesaj RaVena tarafından 19 Mayıs 2004 12:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolf_west Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Yapabildim Çok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolf_west Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 2.0.3 den daha iyi bir seviyede açabilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
factualll Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 sphere gir orada konsol gel account (accountismi) plevel 7[owner] bunu yaparsan yuksek level olur ... veya eger bunu yaptıysan bir baskasina vermek icin oyunda owner charla .privset ver iste kafana gore takıl :D[signature][hline]Yasamak icin savasmayi goze alanlar ancak onlar yasamaya hak kazanirlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 aynı şekilde prof.txt in hatasından dolayı 203te de aynı sorunu yaşayabilirsin. direk char ekranından mage falan yaratırsan statları fazla verdiginden (aos prof.txt'inde) sphere hata verecek ve charı açmayacaktır. bunun için ya prof.txt i değiştiriceksin, ya da advanced açıcaksın charını :p[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar