|Joker| Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Arkadaşlar, kredi kartımın bloklu oluşu nedeniyle pre paid card almayı düşünüyorum. Taksim ve ya Kadıköy civarında satan bir yer biliyor musunuz? Eve dönerken almam lazım sanırım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 megavizyon dnr tarzi mağzalara bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bimekslerde var hemen hemen hepsinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 nezihte de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 https://gamersloot.net/catalog/index.php?cPath=133_130 Ben ve arkadaşım sorunsuz aldık. Kayıt olıp parayı ödedikten 3 4 dakıka sonra arayıp keyi mailine yolluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 gamersloot güvenilir bi site, hemen hemen tüm paketleri ordan aldım diyebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 ShadowFury said: nezihte de var ben de ordan aldim kadikoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 bende bugün alıcaktım bitmiş allahım ya koca ankarada cc da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Tüm Bağdat Caddesi'ni dolaştım. Nezih 1 ay sonra gelicek dedi, D&R bizde yok Media Markt'lara bakın dedi, Teknosa pre paid ne abi dedi. Allahım sen aklıma mukayyet ol. Kadıköy'e inemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 joker şey diyecem bursadamı istanbulda mı ne yurtdışından getirip card satan bir pati vardı ondan alabilirsiniz msni flmda var ama offline sürekli bilmiyorum ne bileyim aklıma geldi böyle bir anekdot işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Al gamersloottan paypal ile ödersin. Gayet güvenilir yani. İlk alışverişinde telefonla arıyorlar onay için, toplamda 10-15 dakika sürüyor. Sonrakilerde o da yok, daha da çabuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar