smerten Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=30892 bunu gorunce yazmadan edemedım.. bu forumda yazıldıysa bır mod. sılerse aynen memnun olurm... buyuk ıhtımalle yazılmıstır ama dayanamdım cok zevıyom :) lvl underground dan alınmıstır.(anladıgım kadarıyla bır forum postudur..) bastakı notunda yazarının kımoldugu bılınmedıgı ama herhalde Spunkerspawn oldugu yazıyordu... baslıyoruz "Spunkerspawn Bir gün ice dungeon'a ziyaret ediim dedim ve evil mage 'lerin bulunduğu bölgeye gittim.. Adam sapıtmış bana bless , heal , protection falan atmaya başladı haydaa oldum ne biçim evil bu dedim..(Protection olayi hariç tamam'ı sallamasyondur ) Sonra birden gate açtı içinden geçti bende giriim dedim bi baktım allah paralyse field ve wall atmış ve karşıma geçmiş zuhaha puhahah diye gülüyor birden zehirledi beni ve bekledi halen gülmekteydi "zuaawn Bir gün ice dungeon'a ziyaret ediim dedim ve evil mage 'lerin bulunduğu bölgeye gittim.. Adam sapıtmış bana bless , heal , protection falan atmaya başladı haydaa oldum ne biçim evil bu dedim..(Protection olayi hariç tamam'ı sallamasyondur ) Sonra birden gate açtı içinden geçti bende giriim dedim bi baktım allah paralyse field ve wall atmış ve karşıma geçmiş zuhaha puhahah diye gülüyor birden zehirledi beni ve bekledi halen gülmekteydi "zuahhaha puhahah " sonra öldüm ve 27a ziyaret ediim dedim ve evil mage 'lerin bulunduğu bölgeye gittim.. Adam sapıtmış bana bless , heal , protection falan atmaya başladı haydaa oldum ne biçim evil bu dedim..(Protection olayi hariç tamam'ı sallamasyondur ) Sonra birden gate açtı içinden geçti bende giriim dedim bi baktım allah paralyse field ve wall atmış ve karşıma geçmiş zuhaha puhahah diye gülüyor birden zehirledi beni ve bekledi halen gülmekteydi "zuahhaha puhahah " sonra öldüm ve 27a ziyaret ediim dedim ve evil mage 'lerin bulunduğu bölgeye gittim.. Adam sapıtmış bana bless , heal , protection falan atmaya başladı haydaa oldum ne biçim evil bu dedim..(Protection olayi hariç tamam'ı sallamasyondur ) Sonra birden gate açtı içinden geçti bende giriim dedim bi baktım allah paralyse field ve wall atmış ve karşıma geçmiş zuhaha puhahah diye gülüyor birden zehirledi beni ve bekledi halen gülmekteydi "zuahhaha puhahah " sonra öldüm ve 27a ziyaret ediim dedim ve evil mage 'lerin bulunduğu bölgeye gittim.. Adam sapıtmış bana bless , heal , protection falan atmaya başladı haydaa oldum ne biçim evil bu dedim..(Protection olayi hariç tamam'ı sallamasyondur ) Sonra birden gate açtı içinden geçti bende giriim dedim bi baktım allah paralyse field ve wall atmış ve karşıma geçmiş zuhaha puhahah diye gülüyor birden zehirledi beni ve bekledi halen gülmekteydi "zuahhaha puhahah " sonra öldüm ve 27a ziyaret ediim dedim ve evil mage 'lerin bulunduğu bölgeye gittim.. Adam sapıtmış bana bless , heal , protection falan atmaya başladı haydaa oldum ne biçim evil bu dedim..(Protection olayi hariç tamam'ı sallamasyondur ) Sonra birden gate açtı içinden geçti bende giriim dedim bi baktım allah paralyse field ve wall atmış ve karşıma geçmiş zuhaha puhahah diye gülüyor birden zehirledi beni ve bekledi halen gülmekteydi "zuahhaha puhahah " sonra öldüm ve buna küfür etmdedim ve evil mage 'lerin bulunduğu bölgeye gittim.. Adam sapıtmış bana bless , heal , protection falan atmaya başladı haydaa oldum ne biçim evil bu dedim..(Protection olayi hariç tamam'ı sallamasyondur ) Sonra birden gate açtı içinden geçti bende giriim dedim bi baktım allah paralyse field ve wall atmış ve karşıma geçmiş zuhaha puhahah diye gülüyor birden zehirledi beni ve bekledi halen gülmekteydi "zuahhaha puhahah " sonra öldüm ve buna küfür etmdedim ve evil mage 'lerin bulunduğu bölgeye gittim.. Adam sapıtmış bana bless , heal , protection falan atmaya başladı haydaa oldum ne biçim evil bu dedim..(Protection olayi hariç tamam'ı sallamasyondur ) Sonra birden gate açtı içinden geçti bende giriim dedim bi baktım allah paralyse field ve wall atmış ve karşıma geçmiş zuhaha puhahah diye gülüyor birden zehirledi beni ve bekledi halen gülmekteydi "zuahhaha puhahah " sonra öldüm ve buna küfür etmeye başladım evil mage birden Küfür ettin seni gm lere sikayet edecem SS aldım hahah hapislerde çüriiceksin die anırmaya basladı Acaba NPCler ve monster'lar su anki snn uo shard'ındakı oyuncular gibi davranıyor olsa nasıl olurlardı ? Geçen gün balron'u kendi kendine konuşurken yakaladım.. hay günceLLemenizi *ikeyim!, str -5 oLdu be!! Cemetery de ilginç bir olaya tanık oldhhaha puhahah " sonra öldüm ve buna küfür etmeye başladım evil mage birden Küfür ettin seni gm lere sikayet edecem SS aldım hahah hapislerde çüriiceksin die anırmaya basladı Acaba NPCler ve monster'lar su anki snn uo shard'ındakı oyuncular gibi davranıyor olsa nasıl olurlardı ? Geçen gün balron'u kendi kendine konuşurken yakaladım.. hay günceLLemenizi *ikeyim!, str -5 oLdu be!! Cemetery de ilginç bir olaya tanık oldum: LAAAGGG!+una küfür etmeye başladım evil mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Uo ya bir geri dönüş seziyorum.Zaten bırakanlar 6 ay dayanabiliyor (:[bizzat test ettim]. Sonra en azından 2-3 hafta bir doz almak gerekiyor. Zaten yazın dragonlance de açılacak [?][hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 forum babayı yedi valla yarısını okuyabildim[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 ben kasmadım :) zaten pek okumayı sevmem :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 hepsini okudum arada sağlamteklrar var...[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 deep su an nekadar acı cekıyorum bılıyomusun (dogrusu acı degıl de olsada oynsak hesaabı) naapsak bolsem fln olur mu? fıkrı olan?[hline]Make me feel it, make feel alive again! (mgs yi bitirdim gene sıkıntıdan da :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 abi ne o be okumadım valla tekrarlar yüzünden[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Bende okumadım. Ayrıca ben bırakalı 4 ay falan oldu geri dönmek istemiyorum.Var mı ya okuldan kaçıp uo oynuyordum.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 ben okumadım orda topic dururken niye yenisini açarsınızkine[hline]# TR T3am F3rtr3ss P3rtalı#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 bu işler boş işlerrrrrrrrrrrrrrrrrr (diil)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 yazının üçte birini o tekrarlama hatasını hiç farketmeden okudum ya lol...biraz daha az öss çalışsam iyi olacak :P *!Kucağındaki soru bankasının kapağını kapatır*[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 euhauheau yattım yere yaa :))) bırakalı "süre" geçmesine rağmen halen KALİTE li bir server da severek oynarım... ama nubi ler ve tabiricaise "lamer" ler arasında oynanmıyor güzelim uo cuk[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 bende kaliteli bir yer yeni şeyler yazmak isterdim[hline]Roderick "Preanx" White Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 said: Bronx, 23 April 2003 23:23 tarihinde demiş ki: bende kaliteli bir yer yeni şeyler yazmak isterdim[hline]Roderick "Preanx" White hala düşünüyorum bu sözcükde ne ima etmeye çalışdı diye:) yani şimdi yeni bir yerde kaliteli şeylermi yazmak istion yoksa kaliteli bi yer burası ooo markasıda iyi yeni şeyler yazim mi diyorsun yoksa bende kaliteli bir yere yeni yazılar yazim mi diyorsun:) anlayamadım valla Tuvalatte birisi tam işerken elindeki değerlerin kıymetini bil demesi gibi... ne ima edio bu adam dersin:)[hline]Babacum yane Haydar:Öle aynı anda fazla msg atma lamer post kasıo derler... Ben:Kasarım alla allaa:) babacum:Olmaz ama ben:Olur babacum:ardı ardına atma bari ben:çakdırmadan atim dimi stealth modunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar