Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uo Geyikleri

smerten

Öne çıkan mesajlar

http://www.paticik.com/forum/view.php?id=30892

bunu gorunce yazmadan edemedım.. bu forumda yazıldıysa bır mod. sılerse aynen memnun olurm... buyuk ıhtımalle yazılmıstır ama dayanamdım cok zevıyom :)

lvl underground dan alınmıstır.(anladıgım kadarıyla bır forum postudur..)

bastakı notunda yazarının kımoldugu bılınmedıgı ama herhalde Spunkerspawn oldugu yazıyordu... baslıyoruz

"Spunkerspawn

Bir gün ice dungeon'a ziyaret ediim dedim ve evil mage 'lerin bulunduğu bölgeye gittim..
Adam sapıtmış bana bless , heal , protection falan atmaya başladı haydaa oldum ne biçim evil bu dedim..(Protection olayi hariç tamam'ı sallamasyondur )
Sonra birden gate açtı içinden geçti bende giriim dedim bi baktım allah paralyse field ve wall atmış ve karşıma geçmiş zuhaha puhahah diye gülüyor birden zehirledi beni ve bekledi halen gülmekteydi "zuaawn

Bir gün ice dungeon'a ziyaret ediim dedim ve evil mage 'lerin bulunduğu bölgeye gittim..
Adam sapıtmış bana bless , heal , protection falan atmaya başladı haydaa oldum ne biçim evil bu dedim..(Protection olayi hariç tamam'ı sallamasyondur )
Sonra birden gate açtı içinden geçti bende giriim dedim bi baktım allah paralyse field ve wall atmış ve karşıma geçmiş zuhaha puhahah diye gülüyor birden zehirledi beni ve bekledi halen gülmekteydi "zuahhaha puhahah " sonra öldüm ve 27a ziyaret ediim dedim ve evil mage 'lerin bulunduğu bölgeye gittim..
Sonra birden gate açtı içinden geçti bende giriim dedim bi baktım allah paralyse field ve wall atmış ve karşıma geçmiş zuhaha puhahah diye gülüyor birden zehirledi beni ve bekledi halen gülmekteydi "zuahhaha puhahah " sonra öldüm ve 27a ziyaret ediim dedim ve evil mage 'lerin bulunduğu bölgeye gittim..
Sonra birden gate açtı içinden geçti bende giriim dedim bi baktım allah paralyse field ve wall atmış ve karşıma geçmiş zuhaha puhahah diye gülüyor birden zehirledi beni ve bekledi halen gülmekteydi "zuahhaha puhahah " sonra öldüm ve buna küfür etmdedim ve evil mage 'lerin bulunduğu bölgeye gittim..
Sonra birden gate açtı içinden geçti bende giriim dedim bi baktım allah paralyse field ve wall atmış ve karşıma geçmiş zuhaha puhahah diye gülüyor birden zehirledi beni ve bekledi halen gülmekteydi "zuahhaha puhahah " sonra öldüm ve buna küfür etmdedim ve evil mage 'lerin bulunduğu bölgeye gittim..
Sonra birden gate açtı içinden geçti bende giriim dedim bi baktım allah paralyse field ve wall atmış ve karşıma geçmiş zuhaha puhahah diye gülüyor birden zehirledi beni ve bekledi halen gülmekteydi "zuahhaha puhahah " sonra öldüm ve buna küfür etmeye başladım evil mage birden Küfür ettin seni gm lere sikayet edecem SS aldım hahah hapislerde çüriiceksin die anırmaya basladı
Acaba NPCler ve monster'lar su anki snn uo shard'ındakı oyuncular gibi davranıyor olsa nasıl olurlardı ?

Geçen gün balron'u kendi kendine konuşurken yakaladım..
hay günceLLemenizi *ikeyim!, str -5 oLdu be!!

Cemetery de ilginç bir olaya tanık oldhhaha puhahah " sonra öldüm ve buna küfür etmeye başladım evil mage birden Küfür ettin seni gm lere sikayet edecem SS aldım hahah hapislerde çüriiceksin die anırmaya basladı
Acaba NPCler ve monster'lar su anki snn uo shard'ındakı oyuncular gibi davranıyor olsa nasıl olurlardı ?

Geçen gün balron'u kendi kendine konuşurken yakaladım..
hay günceLLemenizi *ikeyim!, str -5 oLdu be!!

Cemetery de ilginç bir olaya tanık oldum:
LAAAGGG!+una küfür etmeye başladım evil mage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bronx, 23 April 2003 23:23 tarihinde demiş ki:
bende kaliteli bir yer yeni şeyler yazmak isterdim[hline]Roderick "Preanx" White

hala düşünüyorum bu sözcükde ne ima etmeye çalışdı diye:) yani şimdi yeni bir yerde kaliteli şeylermi yazmak istion yoksa kaliteli bi yer burası ooo markasıda iyi yeni şeyler yazim mi diyorsun yoksa bende kaliteli bir yere yeni yazılar yazim mi diyorsun:) anlayamadım valla

Tuvalatte birisi tam işerken elindeki değerlerin kıymetini bil demesi gibi... ne ima edio bu adam dersin:)[hline]Babacum yane Haydar:Öle aynı anda fazla msg atma lamer post kasıo derler...
Ben:Kasarım alla allaa:)
babacum:Olmaz ama
ben:Olur
babacum:ardı ardına atma bari
ben:çakdırmadan atim dimi stealth modunda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...