Ardeth Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 kermit said: said: Archangel: 12 years bekletilmiş şişeyi açtım sonunda vurgulamak istedim
Dynun Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 adamlar aramızda espiri diyorlar. hala birilerinin başına kakacak bişey arıyosunuz.
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Dynun said: adamlar aramızda espiri diyorlar. hala birilerinin başına kakacak bişey arıyosunuz. benim de kermitle aramda bi espiri var garbage da bile bi ciddiyet bi ciddiyet
Dynun Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 neymiş kermitle aranızda espiri?:)bize de anlat. bide garbage da ciddi olmak yasak mı?
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 _ _ ` /`/ V / /. . = T /= / ^ {}/ // __ " " /__ (____/^____)
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Dynun said: bide garbage da ciddi olmak yasak mı? bana doğru olma başka tarafa doğru ol ciddi
Dynun Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 işine nası gelirse tabi. moderatöre olayım bari ciddi.
Laraken Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 nerd kısmına mı takıldın sen?
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Epik Artemis: dur lan koyacam bunu foruma Epik Artemis: :D Archangel: neyi lan Archangel: koyma amk dur Epik Artemis: ahauah Epik Artemis: nie lan Epik Artemis: gayet hoş oldu :D Archangel: hangi bölümü olm onu diyorum Epik Artemis: neredeyse başından Epik Artemis: xxxxx okuo mu forumu Archangel: ııh Archangel: ya mal mal yorum yapacaklar yine bi kaçı kesin Archangel: dellenecem Archangel: zaten yürüyen her şeye saldırasım var amk daha da çirkinleşesim var. adres isteyen öm lütfen.
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Sly-One said: ikiniz de tavşan fetişistisiniz http://www.bloodysushi.com/macro/mudkip%20-%20brock.jpg
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Laraken said: nerd kısmına mı takıldın sen? ona da bi takıldım yani alınıyo insan
Öne çıkan mesajlar