NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Aylar sonra AOC'a donmeyi dusunuyorum. Oyundaki buglar, yetersiz icerik ve instance muhabbeti beni oyundan sogutmustu ama aoc combat sisteminden aldigim zevki hic bir oyunda bulamadim. Oyunda yeterli oyuncu varmi, yoksa cogu mekan bosmu hala? Instance muhabbeti devam ediyormu? MMO havasini olduruyor her bolgede sinirli sayida oyuncu olmasi.. L80 de yapacak birseyler varmi, kisir dongumu hala? Bu sorulari cevaplayacak arkadaslara simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 server dolu. yeni instanse var. amma şehir yok tabi. guilde girersen en azında pve raid yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 expansion ne zaman cıkıcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 funcomdan sevgiler. ne deseler inanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Bence notwist dinlemeye devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 yeni topiç acmadan hemen sıkıstırayım sorumu suracıga serverlar kalabalıkmı ? high pop server varmı? -tsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 sole soyluyum suan 24 um milet gitsinde rahat level kasiyim diye geceyi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ha server da fury Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Aquolinia'da muthiş bir Türk kitle var ve kasmak çok güzel ve dopdolu. Mutlaka buraya gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 pve mi orasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 rp-pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar