dreagloth Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Open betası başladı, oynayan olursa, dreagloth olarak oyundayım. Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 oyun strateji tarzimi yoksa direk MMO seklindemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Magic tarzı kartların olduğu, ama kartlardaki birim, bina ve büyüleri rts içinde kullandığın bir oyun. single ı yok. deathmatch, coop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ben de indirdim gece,cidden çok kaliteli oyun,unitler filan acaip güzel olmuş bayaa sewdim.grafikler de bayağı hoş.aylık ücreti olcak mı oyunun yoksa guild wars tarzı bi kere satın alıp hep oynayabilcez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 kaç MB patch yapiyor 80 mb lik dosyayi indirdikten sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Kör istedi bir göz allah verdi iki göz Hemen çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Yok aylık ücret olmayacak ama, dediğim gibi mtgo gibi, booster ve tome olarak alınabilecek kartlar. Şu anda beta olduğu için standart paket açık, üzerine 3000 puanın var, bf deniyor bu puana.(Oyun klasik 50 tl/$ olarak çıktığında gelecek puan bu). Booster 250, tome 1250 puan. Boster içinde 8 kart, tome içinde 6 booster var. Bu arada, tek kişilik pve oynamak mümkün, ama sınırlı sayıda harita var. Daha çok 2-4 kişilik map ler mevcut. pve den aldığınız gold ve exp ile kartların upg. için gereken rank leri ve loot ları toplayabiliyor ya da ah dan alabiliyorsunuz gold ile. Pvp içinde aynı sistem söz konusu. İki tür rank var, pve için ve pvp için. Bazı kartlar pve, bazıları pvp bazıları ikisini birden istiyor upg. için, ve tabi pve ve pvp den alacağınız token larda lazım. Oyunun kafalarda soru işareti bırakan iki eksisi var. Biri ea nın oyunu olması, biride (aslında mtgo dan alışığız) bf lerin biraz pahalı olması. 20 dolar 2k bf. Bu tür oyunlarda sürekli boos ter alma gereğini düşünürsek, uzun vadede pahalı bir oyun. Gerçi forumlarda bu konuda çok şikayet var, belki bir ayarlama gelir demek istiyorum ama ea bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 80 mb client, 2.2 gb oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 denicem akşam güzel gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 dersi dinle sddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Bu arada takip edilen bir senaryo var pve de, bazı bölümleri daha önce söylediğim gibi 2-4 coop şeklinde oynanıyor. not: oh post kastım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Bir ekleme daha, oyunda şimdilik 4 türden 200 kart var, release den sonra bir 200 daha ekleneceği söyleniyor. Fire, frost, nature, shadow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 inanılmaz multi potansiyeli var oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Varda siz yoksunuz, Almanlarla cebelleşmekten imanım gevredi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 fevax benim nik oynayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 bende an itibari ile gamespottaki reklamından gördüm de ilgimi çekti.. biraz bızıklıyayım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 olmamış bence Turn'lu olmayınca tadı cıkmıyor. Mtg'ye Chess dersek bu Kung fu chess oyunu gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Sadece online mı oynanıyor? Tabii bundan kastım orjinal istiyor mu ehueh oho kalsın ben almiyim kartları parayla satıyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do9uz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 evet son gelismeler nedir? var mi oynayan? ben takilmayi dusunuyorum biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 heyecan yaptım !! indiriyorum dreagloth said: 80 mb client, 2.2 gb oyun. 2,4 olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Şu anda para vermek zorundasın yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 demo deneyebiliyoruz sitede öyle yazıyor bende öyle deneyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 g2play'de 22 dolar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Oyun F2P e dönmüş denemek isteyenlere, fena durmuyor videoları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 hala var mı oynayan? battleforge almanya dışında neden bu kadar az ilgi gördü anlamadım. bide konu niye mmo'ya açılmış ya, bilgisayar oyunlar daha iyi olurdu gibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar