Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dev Parti !!!

ozzo

Öne çıkan mesajlar

29 MAYIS CUMARTESİ - V.I.P. PARTY III
TWO POINTS in organize ettiği V.I.P PARTY serisinin 3. ve son ayagı İstanbul'un En gözde mekanı olan Ritz Carlton Hotel de THE PLAZA da yapılacaktır.
29 Mayıs CUMARTESİ gecesi THE PLAZA da Saat: 22:00 - 04:00 arası gerçekleşecek partimizde Bar ve Perkusyon şovlar geceye hareket Getirecek...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 17 Mayıs 2004 22:21 tarihinde demiş ki:
meblağ?

said:
ozzo, 17 Mayıs 2004 21:51 tarihinde demiş ki:
Ritz Carlton Hotel de THE PLAZA da yapılacaktır.

Yeterince açık sanırım =).
+40 denilebilir rahatlıkla.
Adı da VIP zaten +20 ekleyin.[signature][hline][i]- Bugün fal baktırdım orta yaşlı bir kadın bizi ayrılmamıza neden olacakmış.Yoksa beni orta yaşlı bir kadınla mı aldatıyorsun =P?
- Kylie Minogue?
- Ağzına sçarım haberin var dimi?
Sosyal ağlarda paylaş

oku burayı rahan üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz

ne oldu? disko müziği[signature][hline]fedaykin, 12 Mayıs 2004 22:28 tarihinde demiş ki:
Unity ile bu şekilde inadım inat olduğu konuları tartışmamak gerekiyor. Zira damarı tuttuğunda unity'nin yazdıklarını aynen yaz onu da quotelayarak itiraz eder.
Sosyal ağlarda paylaş

üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz
hepmis puştus hepmis puştus hepmis puştus hepmis puştus
bitse de gitsek bitse de gitsek bitse de gitsek bitse de gitsek
aaaaaaaaaaabiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sileeemmm miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??

bitti dagilin[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk)
""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HellHound, 17 Mayıs 2004 22:55 tarihinde demiş ki:
üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz
hepmis puştus hepmis puştus hepmis puştus hepmis puştus
bitse de gitsek bitse de gitsek bitse de gitsek bitse de gitsek
aaaaaaaaaaabiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sileeemmm miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??

bitti dagilin

ohanness yarıldım :)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

sitesini ziyaret edin ona göre karar werin piyasa ortama benzio ama biz farklı bişe mi isteriz ztn :)

http://www.twopoints.org/vip2.htm

üçyüsbeşyüs
hepmiss puştuss olayları bana göre de diil ama ortam cix ortam yani eğlenceli olur. gelmek istien yok mu?[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

Ahah adam gelmiş yazabileceği en yanlış foruma yazmış gözünü bağlayıp site seçse bukadar olur hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Bence gidip Rhapsody Iced Earth çalıp beyinlerini yıkayalım hoş zaten yıkanmıştır büyük ihtimal ama neyse[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...