ozzo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 29 MAYIS CUMARTESİ - V.I.P. PARTY III TWO POINTS in organize ettiği V.I.P PARTY serisinin 3. ve son ayagı İstanbul'un En gözde mekanı olan Ritz Carlton Hotel de THE PLAZA da yapılacaktır. 29 Mayıs CUMARTESİ gecesi THE PLAZA da Saat: 22:00 - 04:00 arası gerçekleşecek partimizde Bar ve Perkusyon şovlar geceye hareket Getirecek... icq:480-698 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 meblağ?[signature][hline]fedaykin, 12 Mayıs 2004 22:28 tarihinde demiş ki: Unity ile bu şekilde inadım inat olduğu konuları tartışmamak gerekiyor. Zira damarı tuttuğunda unity'nin yazdıklarını aynen yaz onu da quotelayarak itiraz eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Cılgın bunlar cılgın manyak bunlar manyak ![signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ne VIP si yaw öğrenciyik biz.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 beleşse geliriz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: Estel_Anorien, 17 Mayıs 2004 22:21 tarihinde demiş ki: meblağ? said: ozzo, 17 Mayıs 2004 21:51 tarihinde demiş ki: Ritz Carlton Hotel de THE PLAZA da yapılacaktır. Yeterince açık sanırım =). +40 denilebilir rahatlıkla. Adı da VIP zaten +20 ekleyin.[signature][hline][i]- Bugün fal baktırdım orta yaşlı bir kadın bizi ayrılmamıza neden olacakmış.Yoksa beni orta yaşlı bir kadınla mı aldatıyorsun =P? - Kylie Minogue? - Ağzına sçarım haberin var dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 lol dresq... :) sen st tropez deki partilere katıl :) açmaz bunlar seni.[signature][hline]fedaykin, 12 Mayıs 2004 22:28 tarihinde demiş ki: Unity ile bu şekilde inadım inat olduğu konuları tartışmamak gerekiyor. Zira damarı tuttuğunda unity'nin yazdıklarını aynen yaz onu da quotelayarak itiraz eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 haydı beyler dım tıs dım tıs sımdıden hoplamaya baslıyalım[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Usher ft lil'jon & Ludaoris _ yeah dınlemeye basladım sımdıden[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: fizban, 17 Mayıs 2004 21:53 tarihinde demiş ki: üçyüz beşyüz ! fizban neyin geyiğidir bu böle fransız fransız bakıyorum olaya?[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 oku burayı rahan üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz ne oldu? disko müziği[signature][hline]fedaykin, 12 Mayıs 2004 22:28 tarihinde demiş ki: Unity ile bu şekilde inadım inat olduğu konuları tartışmamak gerekiyor. Zira damarı tuttuğunda unity'nin yazdıklarını aynen yaz onu da quotelayarak itiraz eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 haaaa cuk oturmuş yani çok önemli insanların partisine hehe :D[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz hepmis puştus hepmis puştus hepmis puştus hepmis puştus bitse de gitsek bitse de gitsek bitse de gitsek bitse de gitsek aaaaaaaaaaabiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sileeemmm miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?? bitti dagilin[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk) ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saru Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 the plaza güzel mekandir ve perkusyon sovlar falan warsa mükemmel olur öncesinde bide chocolate da içmeye baslariz güzel baya , bi kendimizi gösteririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ARRR YUUU REDDDDYYY Iıı-Iıı-Ihhh UPtus Uptus[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 25 milyon kapıdan alırsanız 30[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: HellHound, 17 Mayıs 2004 22:55 tarihinde demiş ki: üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz hepmis puştus hepmis puştus hepmis puştus hepmis puştus bitse de gitsek bitse de gitsek bitse de gitsek bitse de gitsek aaaaaaaaaaabiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sileeemmm miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?? bitti dagilin ohanness yarıldım :)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 sitesini ziyaret edin ona göre karar werin piyasa ortama benzio ama biz farklı bişe mi isteriz ztn :) http://www.twopoints.org/vip2.htm üçyüsbeşyüs hepmiss puştuss olayları bana göre de diil ama ortam cix ortam yani eğlenceli olur. gelmek istien yok mu?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Yatçass Kalkçass Yatçass Kalkçass Dım Tıss Dım Tıs Dım Tıs Hepimis puşhtuz Hepimiz Puşhtuz buda alternatif melodi olsun[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz. Ne gerek var kavgaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Tutskiyançek var birde yoruma açıktır hehe.[signature][hline][i]- Bugün fal baktırdım orta yaşlı bir kadın bizi ayrılmamıza neden olacakmış.Yoksa beni orta yaşlı bir kadınla mı aldatıyorsun =P? - Kylie Minogue? - Ağzına sçarım haberin var dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Ahah adam gelmiş yazabileceği en yanlış foruma yazmış gözünü bağlayıp site seçse bukadar olur hehe[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Bence gidip Rhapsody Iced Earth çalıp beyinlerini yıkayalım hoş zaten yıkanmıştır büyük ihtimal ama neyse[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 40dan aşşa olmaz bence[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 ne 40 ı yaa 3 top dondurma orda 15 u.s hemparti olacak hemde vip olacak uçun fiyatları[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 bnce de..40 a nereye giriyonuz...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar