Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

logitech servis

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

yaklaşık 2- seneden beri kullandığım g7nin mükemmel tuş sorunları var(hiç tıklamama, zor tıklama, tek basınca çift tıklama kafasına göre).. ama aldığım yer kapanmış(zaten ne alsam dükkanı kapanıyor). şimdi türkiyeden kimle muhatap olucam, kimdir logitechin italatçısı, ankarada var mıdır varsa adresi nedir. sitesinde göremedim, bilen beni de bilgilendirirse sevinirim
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
garanti sorunu halloldu, mouse tamir edilemediği ve yerine yenisi verilemediği(g7) için g5 önerdiler.. ben g9 bekliyordum(hani bir üst model) ama alt model kablolu g5 verelim ya da para iadesi yapalım dediler. şimdi para iadesi alsam zaten 80liraymış (g7yi indirimdeyken almıştım), e zaten g5 88lira.. üstüne ekliyip g9 alayım desem 100lira falan eklemem lazım olacak.. yoksa diretsem mi g9 için ama saçma oluyor sonuçta. 80liraya almışım zaten 1 sene kullanıp 100lira daha pahalı model istemek. diğer yandan bakacak olursak g7imin yenisini veremiyorlar ben mağdurum.. g5mi alsam napsam :/
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Please view the link below and let me know if you will accept the G9 Laser Mouse or the MX Revolution as a replacement.

resmi çekemedim, adamlar logiteche gönderdikleri için veremiyeceklerini söylediler. bende aynen logiteche bunu söyledim o zaman satın almanızın bi kanıtı olarak faturayı scanleyip gönderin dediler. şimdi faturayı isticem o yoksa ne olacak bilmiyorum. garantiye verirken faturamıda aldılar, bozuk çıkınca ya para iadesi ya da g5 verelim dediler. ama logitechin süper müşteri memnuniyeti yok tabi hiç bir türk firmasında, hepsi iş bitsin diye bakıyorlar. yukarda alıntıda adamların g5 teklifine karşı logitechin teklifi var.
Sosyal ağlarda paylaş

fatura verilmez ya fotokopisi verilir. biras oyuna gelmişsin. adamlar da haberdardır (bence büyük ihtimal logitechden bi g9 isteyip onu dükkana koyup sana g5 i verip arada 100 ytl kar yapıcaklar). git hakkını ara. gerekirse logitech'e sizi şikayet edicem de ya da tüketici hakları mahkemesine gidiceğini belirt.

edit: çaktırmadan faturanı geri almaya veya fotokopisini almaya bak adamlara çemkirmeden önce. yoksa hiç bi hak iddia edemezsin. zaten fatura orjinali bu yüzden teknik servise verilmez
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...