reyou Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 yalniz su anda tam pazar gecesi sendromu sarkilari var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 özellikle seçiyorum çünkü salıya sınav var hala çalışamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 oha Rÿyksopp - Eple diye youtube da aradim, indircem diye sarki cikmadi.. Sifreleyerekmi koyuyonuz sarkilari kardesim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 eple watch?v=IkvXcvb7rkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ehue, winamp karakterini bozmus sarki isminin, t$k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Geçiş çok iyiydi Eple'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ben en iyisi gidip bi buzlu sarap aliyim, bu bole olmicak, doktor dagitti beni :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 of bir damla alkol yok odada.gecenin bu saati arabaya binip benzinci benznci dolaşmak da yemiyo abi kurtköy civarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 :) NJ den dinlenmektesin su an, biri bi site vermisti alkol sepetimi icki sepetimi ne, orayi bi dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 yurda sokmayı başarabilen bir site bulursan haber ver=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 delayi ara, vardir onda asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 sdfgsdaffsad o şu an evinde mal mal oturmakla meşgul malesef. yurtta satanları da bu saatte bulmaya kasamıcam. zaten oda arkın zuladan jack çıktı.bi de buz bulduk mu tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Bidahaki haftasonu aksam 12 den sonra kim calacak bilmiyorum ama, sirf film yada oyun muziklerinin olustugu bir playlist hazirlasa guzel olur diye dusunuyorum. Soundtrack haftasi hesabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Forss'un Soulhack albümünü çalıyorum, jazz, nu-jazz sevenlere duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 reyou said: Bidahaki haftasonu aksam 12 den sonra kim calacak bilmiyorum ama, sirf film yada oyun muziklerinin olustugu bir playlist hazirlasa guzel olur diye dusunuyorum. Soundtrack haftasi hesabi :P ok yaparız=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Efendim trip-hop yayını yapayım dedim, sonradan karıştı biraz. Genel olarak yavaş ama her telden gibi birşey olacak sanırım. Enjoy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Ne kadar kötü bir şarkı bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 ahaha bunu diyeceğini biliyordum güzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/0/0f/Sugimori151.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 miyav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 vay gevur izmirli yunan turkuleri caliyo gene, ama sen dur bi dahaki secimde 100% aliyoruz izmiri de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 0 pati dinliyor kıyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Gilean said: reyou said: Bidahaki haftasonu aksam 12 den sonra kim calacak bilmiyorum ama, sirf film yada oyun muziklerinin olustugu bir playlist hazirlasa guzel olur diye dusunuyorum. Soundtrack haftasi hesabi :P ok yaparız=) eyv, oyunlardan quake 2, hitman soundracklerinden 1-2 kuple isteriz :) Gerisini dj imize birakiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Yeni keşif Jehan Barbur'un Uyan isimli albümünü çalacağım baştan sona, şiddetle tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Dinleyenlere teşekkür ederim efenim. Son şarkı bu, iyi geceler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar