proggorp Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 boynum. almanlar gibi bira içtim bütün gün.üstüne opeth tuhaf oldu.böyle bi sapıttım filan."allahına kurban!" diye bağırmışım. duyanlardan özür diliyorum.ama nasıl bir his patlamasıysa artık. sizce de bi demon of the fall eksikliği olmadı mı? oldu lan. canım opeth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ilk iki cümlene aynen katılıyorum. ama nedense belim de çok kötü benim:S ben de sapıttım biraz. herhalde 3-4 yıldır kafa sallamamışımdır. resmen ölücem. paso şarkı söledim anıra anıra, still lifedan fln çaldılar resmen brutallara bile eşlik ettiğim oldu. baya rahatsız oldu insanlar çevremde. :D of of godhead's lament mükemmeldi ama ya. hala etkisindeyim. keşke face of melinda da çalsalardı. ama heralde bayar fln diye düşündüler :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Black-ice said: of of godhead's lament mükemmeldi ama ya. hala etkisindeyim.EVET.Taa balçovaya 3 otobüsle dönene kadar mırıldandım durdum. Searching my way to perplexion The gleam of her eyes In that moment she knew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 kaç para verdiniz o yerde konser izlemek için alle sen geçenkarşı kaldırıma oturun daha iyidi konser sahnesi ful rahat rahat gözüküyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 bi ara arka tarafa baktığımda omuz üstünde heycanla konseri izleyen önü açık gömlekli bi eleman vardı. Dev idi. enee tipe bak dedim sora geri döndüm =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Ahahahaha, anlatılmaz sarhoştuk o gün ekipçe ya. O yüzden az çok hatırlıyorum, ama evet, omuza çıktım. Eminim ondan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 sen ne ara omza çıktın lan kim omza aldı seni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Deniz aldı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar