Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

18 Nisan İzmir Opeth konseri

Kartan

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
@ekşiden, ilvetus said:

(ankara konseri için)
playlisti sırasıyla şu şekildeydi:

heir apparent
ghost of perdition
godhead's lament
the leper affinity
credence
hessian peel
closure
the night and the silent water
the lotus eater

- bis -

deliverance

bisten sonra mikael seyirciye önce harvest sonra da the drapery falls'ın ilk iki dizesini söyletti.
Sosyal ağlarda paylaş

Biletlerinizi, gösteri gününe kadar Biletix Satış Noktaları'ndan veya gösteri günü, gösteri saatinden 2 saat öncesinden itibaren gösteri yeri ana gişesinden teslim alabilirsiniz. (Son dakika yoğunluğuna kalmamak için gösteri saatinden en az 40 dakika önce biletlerinizi teslim almanız önerilir.)

böyle diyor ama
gidicem olmucak fln diye tırsıom
Sosyal ağlarda paylaş

İnanılmaz konserdi.

Canlı canlı credence,godhead's lament,leper affinity,deliverence,ghost of perditionı dinlemek,ne denilebilir ki :) Bu şarkılar dışında closure,lotus eater,the night and the silent water aklımda kalan diğer şarkılar...

Mikael amcam her zamanki gibi süperdi,bir ara şu akortu nasıl olmuş deyip face of melindaya başlayıp yarıda kesmesi bizi çıldırttı :)

Her şey iyi miydi,"credenceda bana eşlik edin" diyen mikael'e hiç eşlik olmadı denilebilir,insanlar hipnotize olmuş şekilde kaldılar.Gene bir diğer şarkılarda olmayan gösterilmeyen coşku,closure başlayınca doruktaydı,demek ki izmir tayfası damnation albümünden şaşmıyor.Gene bisde çalınan deliverence da konserin doruk noktasındandı.

Bir de bu adam İboyu bizden iyi biliyor herhalde,albümlerini takip ediyorum diyerek takıldı(yoksa?),gür bıyıklarını kıskanıyorum deyince ayrı güldük.

Sonuç olarak konserleri İzmir'de ilkti,devamı gelir diye umuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Credence ı bi tek ben söyledim galiba bağıra bağıra ortalardaki eleman bendim eheh.Gerçekten çok güzel bir konserdi söylenecek bir söz yok.Face of Melinda yı yarıda kesmesi kalplerimizi kırsa da Credence la aldı gönlümüzü.Ben son albüme ve yeni grup elemanlarına aşina olmadığım için biraz yabancılık çektim bazı şarkılarda.
Sosyal ağlarda paylaş

Mikaelin yüz ifadesi brutalden normal tona geçerken -ya da tersi- bu kadar mı sabit olur?Ne yüzü çarpılıyor,ne ifadesi değişiyor,adam gayet nirvanaya ulaşmış halde söyledi parçaları.

Bir de niçin tüm penalarını vip'ye atıyorsun ha? Bak orada,hemen vip sınırının ötesinde ilk sırada bir ışık,bir umut var,bu tarafa niçin atmıyorsun? :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...