yav Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 sahne önü aldım ben de demiş olayım hıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 ne yaparlar ne çalarlar yarın şimdi bu adamlar? varmı önceden tevrübesi olan konserine gitmiş olan? garanti parçaları nelerdir hazırlanalım gelleim yarına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 17'sinde -bugün- ankara konseri var,benzer listeyle gelirler diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 16'sında da antalyadaydılar. arıyorum playlisti bi bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 @ekşiden, ilvetus said: (ankara konseri için) playlisti sırasıyla şu şekildeydi: heir apparent ghost of perdition godhead's lament the leper affinity credence hessian peel closure the night and the silent water the lotus eater - bis - deliverance bisten sonra mikael seyirciye önce harvest sonra da the drapery falls'ın ilk iki dizesini söyletti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Tam bunu yazmak için girmiştim ^^ Soyer kültür sanat fabrikasına ulaşım nasıl oluyor,giden var mıdır? 63 numara dediler,ama nerden geçiyor(balçovadayım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 balçovadan konak yapıp. ordanda 120ye atlarsan. adliyenın orda ınersen olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 120 tamam. Google'dan bakınca metro-stadyum durağının 1 km kuzeyinde gözüküyor,direk önüne otobüsle inmek iyi olacak,sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 önünde otobüs durağı var direk.Bütün dolmuşlar geçiyor.Akşam dönüşü de kolay : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 ya bide ongrup cıkıcakmı izmir konserinde? afişlerde ongrupla ilgili hiçbişi yazmıyoduda bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Ön grup yok diye biliyorum,nasıl işse bir tek izmir'de yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 fotoğraf çekin güzel güzel. ayrıca hakikaten tatoda mı olacaklarmış imzaya, hayır ya ahahhah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 utopia said: fotoğraf çekin güzel güzel. ayrıca hakikaten tatoda mı olacaklarmış imzaya, hayır ya ahahhah.Yaa kaçırdın işte tüh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 söyleselerdi biz çıakrdık ön grup olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 yaw bişi sorucam ben biletixden aldım bileti konser girişinde alabiliyorum di mi biletimi önceden gidip bi yerlerden almam mı gerek yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Ben d&r gibi biletix şubelerinden alman gerek diye biliyorum ama yanıltmış olmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Biletlerinizi, gösteri gününe kadar Biletix Satış Noktaları'ndan veya gösteri günü, gösteri saatinden 2 saat öncesinden itibaren gösteri yeri ana gişesinden teslim alabilirsiniz. (Son dakika yoğunluğuna kalmamak için gösteri saatinden en az 40 dakika önce biletlerinizi teslim almanız önerilir.) böyle diyor ama gidicem olmucak fln diye tırsıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 benim için de gidin ühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 abaaaw efsaneydi.. ....boynum...fuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 İnanılmaz konserdi. Canlı canlı credence,godhead's lament,leper affinity,deliverence,ghost of perditionı dinlemek,ne denilebilir ki :) Bu şarkılar dışında closure,lotus eater,the night and the silent water aklımda kalan diğer şarkılar... Mikael amcam her zamanki gibi süperdi,bir ara şu akortu nasıl olmuş deyip face of melindaya başlayıp yarıda kesmesi bizi çıldırttı :) Her şey iyi miydi,"credenceda bana eşlik edin" diyen mikael'e hiç eşlik olmadı denilebilir,insanlar hipnotize olmuş şekilde kaldılar.Gene bir diğer şarkılarda olmayan gösterilmeyen coşku,closure başlayınca doruktaydı,demek ki izmir tayfası damnation albümünden şaşmıyor.Gene bisde çalınan deliverence da konserin doruk noktasındandı. Bir de bu adam İboyu bizden iyi biliyor herhalde,albümlerini takip ediyorum diyerek takıldı(yoksa?),gür bıyıklarını kıskanıyorum deyince ayrı güldük. Sonuç olarak konserleri İzmir'de ilkti,devamı gelir diye umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Credence ı bi tek ben söyledim galiba bağıra bağıra ortalardaki eleman bendim eheh.Gerçekten çok güzel bir konserdi söylenecek bir söz yok.Face of Melinda yı yarıda kesmesi kalplerimizi kırsa da Credence la aldı gönlümüzü.Ben son albüme ve yeni grup elemanlarına aşina olmadığım için biraz yabancılık çektim bazı şarkılarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Mikaelin yüz ifadesi brutalden normal tona geçerken -ya da tersi- bu kadar mı sabit olur?Ne yüzü çarpılıyor,ne ifadesi değişiyor,adam gayet nirvanaya ulaşmış halde söyledi parçaları. Bir de niçin tüm penalarını vip'ye atıyorsun ha? Bak orada,hemen vip sınırının ötesinde ilk sırada bir ışık,bir umut var,bu tarafa niçin atmıyorsun? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 vip diye bişey yoktu bea? ben bi ara girdim en önden 3. sıraya kadar. closure da bi arkadaşla misket oynadık geri döndğm sora (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 of ulan mükemmeldi ya hayatımda hiç bi konserde her çalınan şarkıyı ezbere bilmiyordum (son albüm hariç) , o yüzden hayatımın en güzel, en doyamadıgım konseri oldu. face of melindayı çalmadılar, üzdüler. bi daha gelin lan lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Valla mikael'den "shut up!"ı yedik,turne kapsamından izmir'i çıkarırlarmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar