Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC oyun açarken bir süreliğine duraklıyor

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

bu sorundan bıkmış durumdayım, Win XP kullanıyordum bundan önce, aniden birşey oldu pc'ye ve oyunları açarken, açtıktan sonra alt tab yaptığımda vs. PC tümüyle 5-10 saniyeliğine duruyordu. şimdi vista kurdum, bir süre güzelce devam ettim dün aniden yine başladı bu problem hiçbir sebebi yokken. kafayı yicem nedir bu ne saçma sapan bi olaydır kurulan bi program yüzünden mi olabilir diye son kurulan programları sildim, merak ettiğim acaba parçalardan kaynaklanan bi sorun mu var yani xp'deki problemin xp'de kalması gerekirdi, kalmıştıda ama dün aniden yine çıktı sorun ya saçma sapan bişey deliricem yemin ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
benim bu problem yine hortladı, busefer sürücüleri kurmakta işe yaramadı ne zıkkım illet nalet bi pislikmiş bu arkadaş ya gidip gidip gene geliyor. Dün hiçbir sorun yoktu bugün yine başladı. en son yapılan işlem laptop ile pc arasında ağ bağlantısı kurmak. tüm disklerin güvenlik ayarlarına girip tam yetki verdim ağ dahilindeki bilgisayarlar için. bundan sonra bu yaratığın çıktığını farkettim yine. ama bu yüzdenmi başka sebeptenmi bilemedim anlayamadım çözemedim SİNİR OLUYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nolur yardım edin :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...