Xenocide Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bu sorundan bıkmış durumdayım, Win XP kullanıyordum bundan önce, aniden birşey oldu pc'ye ve oyunları açarken, açtıktan sonra alt tab yaptığımda vs. PC tümüyle 5-10 saniyeliğine duruyordu. şimdi vista kurdum, bir süre güzelce devam ettim dün aniden yine başladı bu problem hiçbir sebebi yokken. kafayı yicem nedir bu ne saçma sapan bi olaydır kurulan bi program yüzünden mi olabilir diye son kurulan programları sildim, merak ettiğim acaba parçalardan kaynaklanan bi sorun mu var yani xp'deki problemin xp'de kalması gerekirdi, kalmıştıda ama dün aniden yine çıktı sorun ya saçma sapan bişey deliricem yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mertk Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Benzer problem bende de vardı ekran kartını update etmdiysen et bir an once... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 enteresan aslında ekran kartımın son sürücüsü yüklüydü zaten ama birdaha yükledim, üstüne phsyx'in son sürümünü yükledim (bunun eski bi versiyonu yüklüydü sanırsam) restart attım düzeldi. phsyx'ten mi kaynaklanıyordu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ati nin driverlarinda aynisi oluyodu, surucuden surucuye degi$iyor. mesela ben $u an bi onceki surucuyu kullaniyorum. Update etmeden once forumlardan ara$tirmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 benim bu problem yine hortladı, busefer sürücüleri kurmakta işe yaramadı ne zıkkım illet nalet bi pislikmiş bu arkadaş ya gidip gidip gene geliyor. Dün hiçbir sorun yoktu bugün yine başladı. en son yapılan işlem laptop ile pc arasında ağ bağlantısı kurmak. tüm disklerin güvenlik ayarlarına girip tam yetki verdim ağ dahilindeki bilgisayarlar için. bundan sonra bu yaratığın çıktığını farkettim yine. ama bu yüzdenmi başka sebeptenmi bilemedim anlayamadım çözemedim SİNİR OLUYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nolur yardım edin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 İnanılmaz birşey. Bukadar saçma bir soruna bukadar saçma bir çözüm olabilirdi ancak. Cyberlink PowerDVD isimli program bu soruna sebep oluyor. Programı kaldırmakta sorunu çözüyor. Allah belasını versin bu programın ne diyim sinirlerimi koparttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 hauahahauh üzüntünü paylaşmak isterdim ama şaka gibi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar