Giovanni Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 tıklayıp HD izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bide izleyebilsek:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Tayyip Erdoğan : "Ben giriyorum siz de girin" hosts dosyasına şunu ekle: 208.117.236.69 youtube.com 208.117.236.69 www.youtube.com Dosya nerede mi? %SystemRoot%system32driversetc Eğer burada değilse Registry'den şuraya bakarak yerini öğrenebilirsin: HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServicesTcpipParametersDataBasePath Unix'lerde (MacOS, Linux, BSD) şu dosya: /etc/hosts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 macbooktayım bunda olmuyor o iş bari link'i ver girelim proxyden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 alıntıya basarsan linki göreceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 /etc/hosts ne ya yok öyle birşey ayrıca çalıştır komutu gibi bir şey yok osx'te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Masticore said: /etc/hosts ne ya yok öyle birşey ayrıca çalıştır komutu gibi bir şey yok osx'te dediklerinin hepsi var hoca, /etc/hosts var, nano ile editlersen terminal ekranindan, ordan koyabilirsin.. run yerine de spotlight var ayni isi yapiyor. veya terminal den direk komudu yaz o da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 guzelmis video hakkindada yorum olsun istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Benim oynadığım oyun değil ama bu :( Tortagedan çıktığımdan beri bu grafik ayarları ile oynayamadım ya adam utanmadan siege yapmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar