Aforoz Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 dini reklamlara karşıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Sonradan musluman olan çoğu kimse daha samimi olur. Çünkü araştırıp, inanıp, karar vererek iman ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Bu adamında oynadığı şu fake korn klibi aklıma geldi. Aahaha :) , hatırlayanlar olacaktır. Bir mazi tazelemiş olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 müslüman oldum demiyo ki, farakhana teşekürler, peace etc diyo. belki yakında modaya da uyup umre (ki ben uVre demekten hoşlanıyorum bu fifi hac ziyaretine) de yapar ama o kadar. o kadar di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Çok ot içmekten oluyor hep bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Baktı Shaggy gitti, DJ Akman gitti, Allah korkusu bastı şerefsizi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Slat said: Çok ot içmekten oluyor hep bunlar kesinlikle katılıyorum içiç iç yap yap yap sonra bu cennetimi görüyooo artık o kafayla huruler gel gel mi diyor ne sonra bi bakmışın doğru yol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar