Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şakamaka-Latif Doğan'a ( küstüüm küstüüm ) şaka

Angelotti

Öne çıkan mesajlar

said:
LathspeLL, 17 Mayıs 2004 21:01 tarihinde demiş ki:
Yazıları okumadım ama o helikopter olayı baştan programlanmış bişey yani şakayı yapılan o şarkıcı biliyor herşeyi. Millette bilmiyor harbi korktu sanıyor.

Nerden çıkarttın bunu bilen bi insan ,hele ki ünlü bi insan kameralar karşısında öyle ağlayabilirmi,yalvarabilirmi sence öyle kendini küçülte bilirmi ?,ben sanmıyorum.Sırf insanları güldürmek için..

Ayrıca helikopterden atladıktan sonra farkındaysan sekiyo,düşcek gibi oluyo.

O kadar kısa bi mesafeden atlarsan öyle düşersin.

Bilmiyorum herkesin fikri tabii ki kendine ama ben sanmıyorum bilerek yapıldığını.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

Msn<--------->ICQ
Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki:
Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni!

Sosyal ağlarda paylaş

bahsedilen şakalardan hani şu almanyada kızın oldu şakası var bi tane. gerçekten sinir bozucu ve zerre kadar güldürmüyor. umarım böyle iğrenç şakalar popüler falan olmaz. şu boyacıyı dövdükleri görüntü kapak olsun valla hakediyorlar . şaka tadında bırakılmalı diyorum[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Sosyal ağlarda paylaş

şey accayip komikti adama dediler seni helikpterden denize atcaz abi nolur şimdi soğuktur nolur üşürüm ben flm di süperdi yaaa[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize
Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ya orda bende koptum.
adam denizin soğukluğunu düşünüyo ya.

Bu arada gerçekten şakayı tadında bırakmak lasım,ben Latif DOĞAN'a güldüm gerçekten ama bi yandanda acıdım.Bana öyle bişey yapılsa öyle karşılmazadım. Yazık adama sonuçta ünlü bi insan onunda hayranları var , adamı milyonların önünde, insanları güldürmek için rezil ediyolar.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

Msn<--------->ICQ
Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki:
Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni!

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...