Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mister Tentacle said: ordu olmazsa iç siyasete devamlı gerilim kim verir? zamanı gelince aşırı sağcıları,zamanı gelince ulusalcıları kim provoke eder? 1 mayısta tanklarla vatandaşların üstünden kim geçer,dün imamhatipleri açıp bugün imamhatip düşmanıyız diye siyaset kim izler? ülkede devamlı herkes bize düşman diyerek korku imparatorluğunu kim yaratır? lüt-fen. askersizlikten yana değilim ama vicdani retcilerin yıllardır işkenceye tabii tutulduğu bu sistemi tasvip etmiyorum.dini inançları veya hassasiyetleri yüzünden askere gitmemesi gereken insanlar zorla askere alınıyor bu çağda şaka gibi. anladık vicdani retcisin, biraz olgunlaşınca olgunlaşmış düşüncelerinle tekrar gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Mighty_THoR said: ordunun amacının savaşmak değil güç dengelerini korumak olduğunu dahi bilmekten aciz bir adama oturup laf anlatsam neyazar anlatmasam? katılıyorum...ancak diğer yazarların bazı yazdıklarına hak veriyorum...ancak ordunun kücültülmesine degil egitilmesine destek veriyorum... ha ayrica orduyu sadece silahli bir birim olarak düşünmek saçma...ordu bu ülkede bir çok iş daha yapıyor bunları unutmamak lazım.. örnek vermek gerekirse...bazı köylerde eğitim ordu tarafından sağlanıyor..sınır güvenlikleri ordu tarafından sağlanıyor.polis tarafından ulaşılamayan yerlerde jandarma görev yapıyor ve jandarma mensubu orduya bağlı...dağ karakolları pkk'nın silahlı kuvvetlerini kışkırtıcı özellik taşıyor. daha ordunun bir çok yaptığı şey var yaz yaz bitmez denebilecek nitelikte...çok basit bir durum var..biz bügün davosta kafa tutabiliyorsak israile..ha göz boyama gibi bişi oda ayrıdırda..ordumuza güvendiğimzdendir..gerçi tayyep yiyosa anlaşmaları iptal edip elçimizi çekseydide..amerika işte.. neyse bunları unutmamak lazım... neyse ztn bunları yazarak baya bi zaman harcadım bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Böyle temel konuları tartışmaktan ileri gitmiyor bence bu ülke. Konuşmamız gereken sevan nişanyan'ın (?) falan binlerce yıllık kemik kurumlar hakkındaki düşünceleri değil. Biz sürekli aynı saçmalıklarla uğraşmaktan bilim sanat teknolojide geri kalıyoruz. Mesela 10 sene sonra falan da türban tartışılıyor olabilir (şeriat gelmezse!). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 cebimde 10 liram olsun. 1 iyle ekmek alırım karnım doysun 9 u orduma feda olsun.. ordusuz civ geçilmez. siz chiefteinde oynamışsınız bu dünya emperor dünyası;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bu mekanın, acilen ailesinden ilgi göremediği için emo sınırında olup bu ilgiyi açtığı saçma sapan konularda arıyan çoluk çocuk kitlesinden arındırılması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ağır konuştun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bu herif karisinin kafasindan asagi kavanoza doldurdugu bokunu bosaltan adam degilmi asfasfdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Evet TC ve Atatürk düşmanı kitabı satsın diye eşinin kafasından aşağı bir kavanoz bok dökmüş bir "Taraf yazarı"ymış kendisi, şimdi öğrendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Apis said: sg-1 said: sevabı kadar hatası da olan bir siyasi lider olarak anılmaya devam eder. Hep merak etmişimdir bu sevapları kadar büyük olan hatalarını. yok muydu yani hatasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Aynı şeyi Amerika'da Obama'ya söylesin adam başkan oldu olalı ilk kez sarsıla sarsıla gülüp yere düşer. not: Obama yerine Ahmetinecad'a da söyleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Lan bunu civilization'da bile yaptirmazlar adama Europa Universalis'te bile Merchant Republic'ler askeri olanin kopegi oluyo sfsddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Bu adam ermeni mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Irkçılık değil hayatın gerçeği, bana kılıç sallayan bir millete çiçek uzatmamı beklemiyorsundur herhalde. Tarihin her sürecinde yaptıkları şey aynı olmuştur, sırtından bıçaklamak. Yüzyıllarca huzur içinde yaşadıkları osmanlı toprakları altında işgalci güçleri karşılayan onlar olmuştur. İlerleyen süreçte örgütler kurup orduda olmaları sebebiyle erkek nüfusu azalan köyleri ve bölgeleri basıp katliamlar yapan onlar olmuştur. Aradan yıllar geçmiş dünyanın dinamikleri değişmiştir ama ermeniler değişmemiştir. Birçok diplomatımızı katletmiştirler. Günümüzde yaptıklarını ifade etmeye gerek yok diye düşünüyorum. Sen ermeni sevici olarak kalmaya devam et ben böyle gayet mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bütün milleti mahkum ettin anasını satayım daha ne ırkçılığı olcak. tüm yahudileri kesen hitlerden ne farkın var. hiç mi çıkmaz bu ermeninin iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Snefru said: Bu adam ermeni mi ? ermeni asıllı türk. Mighty_THoR said: bu mekanın, acilen ailesinden ilgi göremediği için emo sınırında olup bu ilgiyi açtığı saçma sapan konularda arıyan çoluk çocuk kitlesinden arındırılması lazım. evet evet aynen katılıyorum, o diil de yusuf beşiktaştaki ilk golünü atmış, sen ne diyosun bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Fevri olay diyorsun yani bunca şeye ? Ok tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 şu 2 postunla soykırımın allahını yaptığının farkında değilsin. tüm ermenileri beşikteki bebeğine kadar kesmek lazım o zaman türk milletinin rahat etmesi için. Nessarien said: Ermeni işte, ne beklenebilir ki.. Fevri olay diyorsun yani bunca şeye ? Ok tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Ermeni mi vurun kellesini diyen kimse yok elbette.Fakat etnik kökenlerin karakteriksel özellikleri var. İşin komiği mesela yahudiler ticarette iyidir süperdir çöle dik adam kum satarak oraya kule diker dersen kimse sana ırkçı demez ki bu doğru bir tespittir. Ama yahudiler her zaman güçlü devletlerin kurulma aşamalarında ekonomilerine yamanmış ekonomilerini sömürmüş parazitlerdir dersen ki bu da doğru bir tespittir işte burada ırkçı olursun. O zaman sizin ırkçılık anlayışınızda bir problem olduğu açık.Ona bakacak olursanız avrupada türklerin imajı denen bir olay var.Irkçı arıyorsanız avrupaya gidin baya bir bulursunuz onlar istediği kadar tarih ve bugün ilişkisi kurabilecek bizse 1 tane bile kurduk mu ırkçı olacağız.Bu tam bir saçmalık.Ya Tarih-bugün ilişkisi kuracak herkesi ırkçı ilan edin o zaman dünyanın çok büyük bir bölümünü ırkçı yaparsınız ya da ırkçılık anlayışınızda bir problem olduğunu görün. Benim bildiğim ırkçılık kişinin zararlı olarak algıladığı bir kökenden gelen kişiye yaşama şansı tanımamak yani 1 şans bile vermemektir ve genel olarak kendi ırkını en üst düzeyde tutmaktır.Irkını sevmek ayrı bir kavramdır ırkçılık ise çok normal bir duygu olan ülkesini sevme milliyetini sevme duygularına sahip bu duyguları çok yoğun yaşayan aynı zamanda cahil ve göreceli düşünemeyen insanların özelliğidir.Bu insanların cahillik özelliğini yok etsek bunun yerine göreceli düşünme kavramını yerleştirebilsek o kişi ülkesine çok faydalı bir kişi olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 hayır tamam burda forumlarda böyle rahat yazıyorsunuz konuşuyorsunuz falan da bu kadar açık açık toplumda insanların kalabalık olduğu ortamlarda (o ortam ülkü ocakları falan değilse) konuşmayın. zor durumda kalırsınız. @snefru ermeni işte hepsi aynı demiş adam. kılıç sallayacaksın hepsine demiş. daha nasıl oluyor ırkçılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Buyse said: şu 2 postunla soykırımın allahını yaptığının farkında değilsin. tüm ermenileri beşikteki bebeğine kadar kesmek lazım o zaman türk milletinin rahat etmesi için. Nessarien said: Ermeni işte, ne beklenebilir ki.. Fevri olay diyorsun yani bunca şeye ? Ok tamam. Eleştiri yapıp olayı değerlendirmek ile ırkçılık arasında fark var. Şiddet yönelimli bir yazı göremiyorum sen görebiliyor musun ? Buyse said: ermeni işte hepsi aynı demiş adam. kılıç sallayacaksın hepsine demiş. daha nasıl oluyor ırkçılık. Nessarien said: Irkçılık değil hayatın gerçeği, bana kılıç sallayan bir millete çiçek uzatmamı beklemiyorsundur herhalde. Gördüğün üzere kılıç sallayacaksın demedim bize kılıç sallayan bir millet olduklarını ifade eden bir tanım kullandım orada, tekrar oku istersen.. Hepsini asalım keselim senin fantazi dünyanın ürünü ben öyle şeyler yazmadım. Algısal bir sorun yoksa tekrar göz atabilirsin. Bir toplumu sevmemek ırkçılık değildir, ırkçılığın tanımını araştırıp sonra gelip insanlara ırkçı damgası yapıştırmaya dene. Sabah sabah piyangodan mı çıktın cık cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 neyse gece uyumadım şimdi fevri yazmayam. kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Diyanetin bütçesi TSK'dan fazla. Para lazımsa onu kapatalım. 80 bin imam 5 vakit yatıp kalkıp para alacağına, faydalı işlere kanalize edelim. Camileri kapatıp üniversite kampüsü yapalım. Hem alevilerde istemiyor bak. Bunu da bi düşünelim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 navyamphs said: Diyanetin bütçesi TSK'dan fazla. Para lazımsa onu kapatalım. 80 bin imam 5 vakit yatıp kalkıp para alacağına, faydalı işlere kanalize edelim. Camileri kapatıp üniversite kampüsü yapalım. Hem alevilerde istemiyor bak. Bunu da bi düşünelim o zaman. yok artık. milyar dolarlık imam anlaşması mı yapıyor diyanet. kim söyluyor bunları nerden öğreniyorsunuz yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 milli savunma bakanlığı 14.5 milyar tl diyanet 2.5 milyar tl. hakketen daha çokmuş diyanet. her para konusu açıldıgında da diyanete gelir söz bi şekilde. bu milletin din hizmetlerine de ihtiyacı var. cenaze hizmetleri, camilerin bakımı temizliği vs gibi bir sürü iş yapıyor imamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 edit: aşırı taunt olmuş eet : ) atardım ama hapse filan atılırım şimdi gerek yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar