di Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Selam, Bugun konustugumuz mekan bizi yariyolda birakti ve 7 mart cumartesi, saat 22:30'dan sonra 30-50 kisi ile takilabilecegimiz bir mekan ariyoruz. Ickili olsun muzikli olsun fakat konustugumuzu da duyabilelim istiyoruz. Konunun aciliyeti var, bir sure burda tutulursa sevinirim. Ayriyetten pati'den katilacak arkadaslar da bildirirse toplam sayiya onlari da ekleyebilir diledikleri takdirde. edit : Su anda Taksim'deyiz. Mumkunse hemen yapin onerilerinizi ki eve gitmeden gidip gorusebilelim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 mojo die bi yer var nası yazılıyo bilmiyormda çok duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Bu konuda patiden pek bir tavsiye alabileceğini sanmıyorum. Taksim'deki barlar ile gidip konuşman ve müsait olup olmadıklarını, fiyat ayarlayıp ayarlayamayacaklarını sorup öğrenmen daha faydalı olacaktır. Bu tarz organizasyonlara da çoğu barın sıcak bakacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 mojo ufak kaçar 50 kişilik organizasyon için. ve gürültülüde meyhane tarzı birşeyde de şansını deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Ne meyhanesi abi, nikah sonrasi gidilecek mekana =) Buraya soruyorum cunku elbet vardir takildiginiz kaliteli burasi dediginiz mekanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 pi, babylon, babylon lounge, küçük beyoğlundaki barlardan biri, melek, (tadilat'ı bitti mi bilmiyorum) araf, asmalı mescitteki yerlerden biri, ghetto, cafe pi lounge (yine asmalı mescit) olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Buna benzer bir çalışmayı daha dün yaptık bir organizasyon için. İlk olarak Cumartesi boş yada yarı dolu bir mekan bulman lazım o tipte bir rezarvasyonu kabul etmeleri için. Yoksa ırın kırın ediyorlar. Biz ondan bir önceki hafta için Tünel 34 adlı bir mekanla anlaştık. Adamlarda müşteri var-yok arası çünkü. Yer Asmalımescitte, Tünelin çıkışının üst paraleli gibi birşey. Ha, biz öyle saatleri için konuştuk mesela. Akşamı nasıl olur bilemem. Ama böyle müşteri sirkülasyonu az bir yer bulmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Nevizade'de, bilimum calgili yerler olur abi. Hem normal zamanda muzik uzaktan gelir muhabbet edersiniz. Hem yaniniza geldiginde onlarin muhabbeti doner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Nasil biyer baktığınızı bilemiyorum ama 360 ve 5.Kat yemekli müzikli şık yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 tunel 34 diil de 23 olmasın o? orayı onericektim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar