Perseus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Bu 3D (aos) cd'sindeki 2D uo'yu yükledim. Ama buradaki verdata.mul farklı. Kısaca Arqas'ta olduğu gibi evler filan alttan gölgeli gözüküyor. Ama şu anki 2D'de verdata.mul yok. ne iştir anlamadım. Yani bir yönlendirme işi var ama o verdatayı bulmam lazım. Larethian'ın bu konuda yardım edebileceğini düşünüyorum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perseus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Bİr yardım edebilecek yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 google de verdata.mul die aratirsan bircok şey cıkcaktır dene derim.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucantekme Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Bendede aynı sorun vardı sonra nebulanın dosyalarını cektim oyle oluyo. Ve runUO oynicaksan patch yapmak zorundasın[signature][hline]Artık UO oynamıyorum, ama bilgim sizinle... :utaniem: :utaniem: :utaniem: :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar