Bjork Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar, Yeryüzünde sizin kadar yalnızım, Bir haykırsam belki duyulur sesim, Ben yalnızım, ben yalnızım, yalnızım. Kaderim bu böyle yazılmış yazım, Hiçkimsenin aşkında yoktur gözüm, Bir yalnızlık şarkısı çalar sazım, Ben yalnızım, ben yalnızım, yalnızım. Çekmediğim dert kalmadı dünyada, Hangi gönle girdimse kaldı izim, Taşa geçer kendime geçmez sözüm, Ben yalnızım, ben yalnızım, yalnızım. Kaderim bu böyle yazılmış yazım, Hiçkimsenin aşkında yoktur gözüm, Bir yalnızlık şarkısı çalar sazım, Ben yalnızım, ben yalnızım, yalnızım. Çok büyük adamdı Zeki Müren.. Rakı peynir takılıyorum.. Sanırım çakır keyif oldum.. :D Bu sarkıda benden sizelere gelsin... :)) Hepinizi çok seviyorummm.. Sağlıcakla kalın tekrardan.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 (:D (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 afiyet bal şeker olsun =)şarkı içinde teşekkür ederiz bizde seni seviyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 yani çok degişik zeki müren şarkıları.ve rakısız kesinlikle dinlenmiyo.ben hiç bi zaman oturup zeki müren dinlemem.ama rakıyla birlikte o kadar güzel gidioki.hele ki fasılda filan aman diyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salmondance Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Red said: yani çok degişik zeki müren şarkıları.ve rakısız kesinlikle dinlenmiyo.ben hiç bi zaman oturup zeki müren dinlemem.ama rakıyla birlikte o kadar güzel gidioki.hele ki fasılda filan aman diyim :) (tu) öyle bi anlatmışsın canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 bjork diye erkek nickimi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 elesso said: bjork diye erkek nickimi olur Oluyor ama sen farkında değilsin.. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar