shapshal Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Açılmamış kutusunda Salcano Nova 26 model bisikletimi satıyorum. Sıfırından hiç bir farkı yoktur, zamanında mezuniyet hediyesi olarak geldiydi, ihtiyacım olmadığından satıyorum. Bisiklet İstanbul'da, ordan alacak biri olursa elden teslim edebilirim. Diğer şehirlere de kargolanabilir. Fiyatı 180 liradır. (Fotoğraf temsilidir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Fiyat 150 ytl olmuştur arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 satışını baltalamak istemem ancak, haziran ayında ankaradan istanbula bisiklet kargolattım. şubeye teslim 113 ytl ödedim (!) yurtiçi kargoydu sanırım. o yüzden alacak arkadaşlar mümkün mertebe elden alın. kargo bisikletin fiyatını geçmesin, satıcıyla alıcının arası bozulmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 hmm anladım hocam. şuanda bisiklet istanbulda, 1-2 haftaya kadar ankara'ya kargolayıp burada kullanmayı düşünüyordum. Aile sormuştu aras kargoya, yanlış hatırlamıyorsam 40-50 lira gibi bir rakam vermişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 bisikleti aldığım bayi bana da 50 demişti ama sonra 113 geldi. hele kutuda falansa fiyat hepten uçabilir. aman dikkat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 evet, doğrudur hocam. teşekkür ederim hatırlatma için, zaten eğer şehirdışından alacak biri olursa bunlar da hesaplanıp bi orta yol bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 bu bisikletin boyutlari nedir bn 192 rahat edebilirimyim yoksa bisikleti calmis gibi mi durur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Bisiklet ne kadar büyük olursa olsun 192 sırıtır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 raptora binmis tauren gibi olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 niye ya 26 inch ler varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 valla hocam, bisikleti hiç açmadığım için bilemiyorum ama hepsiburada.com'dan aldığım bilgiye göre teknik özellikleri şöyle : TEKNİK ÖZELLİKLER KADRO : 26" MTB ÇİFT AMORTİSÖRLÜ MAŞA : AMORTİSÖRLÜ VİTES KOLU : MICROSHIFT ARKA VİTES DEĞİŞTİRİCİ : SUNRUN FREN SETİ : ALUMİNYUM V FREN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 takas olurmu http://forum.paticik.com/read.php?27,3915074 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 bisiklet satıldı dün, teklif için sağol ama zaten takas düşünmüyordum. ilgilenenlere teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar