Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşletme İçin Ses Sistemi

Greeny

Öne çıkan mesajlar

Herhalde konusu burasıdır :)

Efenim restaurant cafe bar nargile vs karışık bir yerimiz var. Buraya ses sistemi kurmamız lazım. İsteklerim şöyle, teyp,cd vs uğraşmak istemiyorum. Bilgisayardan winamp ile ayarlayacağım şarkıların listesini. Laptop ya da PC farketmez. Ayrıca aynı ses sisteminden dilediğim zaman televizyondan gelen sesi aktarmak istiyorum. İki yönlü olacak, istediğim zaman istediğimi kullanmak istiyorum. Bass, woofer tarzı şeyler olmayacak. Duvarlara, direklere kolonları dikicem okadar. Hangi aparatlar gerekir, anlayan varsa bu işten çok iyi olur :)
Sosyal ağlarda paylaş

=] o tarz isletmeler icin aktif bookshelf biraz pahali ve yetersiz kacar.

En iyisi profesyonel ses cozumu sunan hi-fi dukkanlarina ve bu ses ve goruntu sistemleri satis ve danismanligi yapan elektronikcilere bakmak.

Alcipan driverlardan gomme sub lara kadar bir cok dekora uygun kaliteli hoparlor bulursunuz. Tesisat ve kablolamak lada ugrasmazsiniz/az ugrasirsiniz. Oteki turlu bi reciever alip her oda veya segment icin bi poweramp ile hoparlorlere kablo cikmak kabus gibi bisey olurdu. tabi nasil bi mekan, kablo hazirliklari var mi hic bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ses malzemesi satan yerler var oralarla konuş
adamlar gelsin mekanı görsün ona göre kolon sayısı belirlersin..
ve gerekli malzemeleri belirlesin
sana bi fiyat versin
ilk fiyat veren yerden alma..farklı bi kaç yerden fiyat al..
ufak dukkanlarda arama tabi..ses piyasasına malzeme satan yerlerle konuş..

kaliteyi ve fiyatı göz önünde bulundurarak bitanesini seçersin..
tvden ve pc den ses alma olayı kolay..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...