Lorch Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Ben serverimi kurdum fakat bana dragona binme ve etheral energy vortex script leri lazımm biraz yardım edermisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 lütfen mümkünse paticik.com/scripts yada adresi yanlış verdiysem script bölümüne bakarmısın? bir zahmet ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 said: Lorch, 23 April 2003 22:32 tarihinde demiş ki: Ben serverimi kurdum fakat bana dragona binme ve etheral energy vortex script leri lazımm biraz yardım edermisiniz ? Dragona binmek icin mul dosyalaı ile oynayip + bide scp yazman gerekecek :)[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- http://www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Developer] Karakan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar