madcow Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Selamlar, şimdi ben toefl'a gireceğim ama mekan konusunda kararsızım. İstanbul'da Berlitz ve Skyline'i öneriyorlar de hangisi daha iyidir, yoksa bir fark yok mudur aralarında bilemedim. Üşeniyorum gidip ikisini de incelemeye. Duyan bilen var mı bu iki merkezin kalitesi hakkında herhangi bir şey. Aradığım özellikler orada 4-5 saatlik süre geçirileceğinden ötürü rahat bir koltuk ve listening ve speaking partlarında mümkün olabilecek en iyi ses yalıtımı. Teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 iki toefl merkezinde sınava girdim (nişantaşı bilmerk'te gre, suadiye ef'te de toefl). ikisi de vasattı. kadıköy'de bir yer vardı adını hatırlamadığım, kötü olduğunu duydum. boğaziçi'nde giren tüm tanıdıklarımsa memnun kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 ben de buradan bir soru iletsem; toefl'a hangi kaynaktan çalışmayı tavsiye edersiniz? hazırlanma testleri vs. için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Longman ve Cambridge iyi. bunlar bittiyse, Barron's a da bakarsan 100 ün üzeri garanti gibi. hatta 100 üzeri almak istiyosan Barron's a kesin bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Abi boğaziçi düşünmüyorum, kişisel nedenlerden ötürü. Yani eğer yadyok laboratuarlarında falan yaplıyorlarsa toefl'ı, üstte yazdığım iki yerden biri çok daha iyi göründü gözüme sınav merkezi olarak. Bilmerk'in kötü olduğunu duymuştum ben de. Bakalım Berlitz'den alacağım galiba. Kaynak olarak Cambridge iyi. Kaplan falan alma boşuna, gereksiz bir kitap. Barron's la Longman nasıl bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 şöyle söyliyim ya da. 4 senedir toefl ibt ile içiçeyim okul sebebiyle kahretsin ki. Cambridge = 65 Longman = 85 Barron's = 100+ sıfırdan başlayan biri için bu kitapların aldırdığı notlar bunlar. ben alabildim mi almadım, çalışmadım çünkü ama hepsini uzun uzun incelemek durumunda kaldım. cambridge başlayıp işi öğrenip, çünkü tüm sistemi en basit öğreten o, longmanla çok alıştırma yapıp, barron'sla da işin en püf noktalarını öğrenebiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 baron ile longman çok kolay 100+ için baron's demiş fede kesinlikle katılmıyorum. kaplan zordur. kaplanı yapıyosan zaten toefldan rahat iyi skor alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Yanlış tarihlere bakmamdan ötürü Skyline'da almak zorunda kaldım. Var mı bir bilgisi olan bu mekan hakkında Tarlabaşı'nda merkez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 cambridge iyidir yahu? bitane denemesini çözdüm girmeden 92 aldım. Kaplan'a bakmıştım bide o zordu, direk atladım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 nisantasinda girmistim ben zamaninda, oyle kotu diyebilicegim bi durum yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Kaplan'ın TOEFL IBT kitabı gayet kapsamlı ve zor, 100+ için tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 şimdi benim şöyel bir sorum olacak.. toefl a kayıt nereden yaptırıyoruz? ödeme vs işini.. bir de paper based ile int based arasıdna ne gibi bir fark var? ets.org a baktım da int. based için onlien kayıt vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ibt için online kayıt var sadece. ya da telefonla hollandayı arıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 barron's un kitabı şudur dimi http://www.kitapkirtasiyem.com/images/products/01/66/57/16657_buyuk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Jahrein said: ablam cuma berlitz'de girdi. çok iyiydi berlitz diyo. bi de kızcaız hiç çalışırken süreli çalışmamış. ilk sorusu "ülkenizde son 25 yıl içinde neler oldu olunca" 10 sn düşünme süresi 45 sn konuşma süresinde biraz böle hınk diye kalmış. ben de caka sattım telefondan doğru kızım şöle böle tayyip falan dsesydin diye :D ama haklı yani öyle bi soru geliyor ve 10 snde 45 sn boyunca kesilmeden tatatata konuşabileceğin bir metin hazırlamak bu kadar geniş kapsamlı bir soru için harbi biraz zor bi iş... size de bol şans bakem eed oyle oluyor, da toefld a iyiymis bu konusma, ielts de 2 dk konusuyorsun 45 sn degil. bana da modern sanatlar muzeleri hakkinda ne dusundugumu sormuslardi, modern sanatlar muzelerinden girip aya sofyadan cikmistim, konuscak bisi yok cunku, tabii puan kaybettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar