BonePART Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Ya laptopumun ekran karti. Zamaninda xp kurmak icin vistaya format attigimda bi driver buldum bulusturdum yukledim simdi en yeni driveri ariyorumda. Bi yardimci olabilir misini?z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 nVidia'nın sitesinden normal ekran kartı sürücüsünü indirip, ardından nVidia Mobility Modder programını kullanarak sürücüyü modifiye edip dizüstü bilgisayarına güvenle kurabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Ben şöyle birşey buldum da, şuradan 2. seçenekte otomatik tarama yaparsan daha sağlıklı olabilir gibime geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 phys simdi farkettim bende nvidia go ekran kartlarini meuye eklemis ben en son baktigimda yoktu ondan zaten burda sormustu simdi evet direk cikiyomus saolsun genede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar