Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

All - Star'a seçildim

Ra_d

Öne çıkan mesajlar

Bone ama unutmaki elin kafandan önce değdiyse Ramming kategorisine girmez.

yani adamın üzeerine atlarsın ellerin kafandan önce değer ama yine kafanla "koçbaşı"(türkçesini söyeyince garip oluyomuş) yapmış olursun.

yani işin puştluğuna bakar.[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır
Sosyal ağlarda paylaş

Ne kadar başarı varsa,hepsini yapıyorsun Ra_d

tebrikler :)
Emin ol,senin gibi başarılaları gördükce diş bileyen bir pati daha var(iam here..)...
DEVAM...
Tebrikler öyle yazılmaz;
TEBRİKLER Ra_d! diye yazılır unutmadan ;)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 13 Mayıs 2004 01:10 tarihinde demiş ki:
amerikan futbolumu ?
çok iri yarı olmalısın
ehe
resim varmı ?

walla çok değil.yani kilom üç haneli tabikide, benden çok daha irileri var.

[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır
Sosyal ağlarda paylaş

tebrikler
aman dikkat et bi yerini kırma :D[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Sosyal ağlarda paylaş

Sözümü geri aldım sana bişi olmaz
Daş gibisin maşşşallah.
Tık tık tık Allah Nazardan saklasın[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Angelfire, 13 Mayıs 2004 18:38 tarihinde demiş ki:
oy oy oy aklıma birden ANGEL BENİ KORUUUU şeklinde yaptığı uçuş geldi raad ın nedense :)
eheh

abi benimde aklımda. ama bana orda gayet normal bi atlayış gibi gelmişti.atladıktan sonra OOooOo gibi sesler duyunca noluyoruz falan dedim.sonra oyun bitti.çıkınca millet "abi sen naaptın öyle?" falan deyince...[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır
Sosyal ağlarda paylaş

Final maçı bu pazar Ankara ASKİ Stadyumunda olacak.Saat 14:00 de başlayacak.

All-Star Maçı QB'si ilk 11'i falanda cumartesi günü yapılacak olan All-Star Antremanında belli olur.

All Star maçıda 19 Mayıs Çarşamba Günü , Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü Stadyumunda yapılacak.yanlız bu maçın saatini tam olarak bilmiyorum[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...