Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

All - Star'a seçildim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar.Sonunda açıklandı.Haftaya oynanacak olan Amerikan Futbolu Ligi final maçından sonra ,19 Mayısta Hacettepe Beytepe Kampüs Stadyumunda yapılacak olan Amerikan Futbolu Ligi All-Star maçına OL için çağırıldım.

Artık aranızda bir All-Star var :)

walla pek bi sevindim[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır
Mesaj tarihi:
Patiye bak ya herkezde bi cevher war.
Tebrikler.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun
sarkı yerine osursan bile biz izleriz.

MadcaTtt..
Ace.....

Mesaj tarihi:
said:
Azmodai, 12 Mayıs 2004 18:59 tarihinde demiş ki:
birakmasaydim benide alirlardi :P

insan bi kutlar.
sen rokiee iken ben veteran sayılıyodum bi kere
yani kıskançlığın bu kadarı azmo :)[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır
Mesaj tarihi:
:tebrikz:[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
bone oynasa onuda alırlardı kesın eheh[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
No lol! Yes gyy (gülmekten yere yatmak)
Mesaj tarihi:
hadi tebrikler bu arada okuluma geliyosun demek, belki izlemeye gelirim :)[signature][hline]unity100, 09 Mayıs 2004 21:55 tarihinde birilerine demiş ki:
tamam ben seni tehlikeli goruyorum seni ortadan kaldirtmaya karar verdim. 3-4 tane cember sakalli ninja yollayip kestirticem bi arka sokakta.

Mesaj tarihi:
acemiysen çok olur.biraz sana,biraz takım arkadaşlarına, birazda koçuna bağlı.yani sana oyunu ve kendini nasıl koruyabileceğini ne kadar çabuk öğretirlerse o kadar azalır risk.

baya uzun süredir oynuyorum. iki ciddi sakatlık geçirdim.
tabiki pingpong dan daha fazla sakatlanma riski var.:) ama normal futbolla karşılaştırırsak sadece biraz daha fazla risk var.[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır
Mesaj tarihi:
Ya rugby oynuyorum, çok fazla sakatlandığım söylenemez fakat amerikan futbol'u için ciddi sakatlıklar geçiriyorlar, özellikle forward'lar falan... bilmiyorum. Korkuttular yani beni...
Mesaj tarihi:
said:
Mendoza, 12 Mayıs 2004 19:57 tarihinde demiş ki:
Ya rugby oynuyorum, çok fazla sakatlandığım söylenemez fakat amerikan futbol'u için ciddi sakatlıklar geçiriyorlar, özellikle forward'lar falan... bilmiyorum. Korkuttular yani beni...

tebrikler Ra'd :P darısı başımıza.....

Mendoza ya sen nerede oynuosun rugby???? Geçen sene okulda oynuodum çok amatörce( aslında maça bile çıkmıştık :) süper bi spor ya rugby ) Okulda bize rugby öreten öğretmen gitti kaldık öle oynayamıorum şu an....... insanın canı çekiyo ya :D valla süper bi spor... oynayabileceğim bi klüp varmı?

Bu arada hem amerikan futbolu hem rugby oynamış olan varmı? karşılaştırma olarak hangisi daa eğlenceli? :D rugby daha bi barbar galiba[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Mesaj tarihi:
Koç Özel Lisesi İstanbul
Son senem bu sene, öyle bir takımımız var işte. Ayrıca istanbul'da yabancı öğretmenlerin kurduğu ottomans diye bir takım var. Yani takım denemez fakat kocaman adamlar sürekli toplanıp oynuyorlar... Bizim okulda bir saha var orada falan da oynuyorlar...
Amerikaya gidince American Futbolu oynamayı düşünüyordum fakat rubgy den çok daha sert olduğunu ve sürekli sakatlıklarla uğraşmak zorunda kalındığı söyleniyor. Brain Damage'i katmıyorum tabi işin içine, orası çok ayrı bir mesele...
Mesaj tarihi:
said:
Ra_d, 12 Mayıs 2004 18:58 tarihinde demiş ki:
Evet arkadaşlar.Sonunda açıklandı.Haftaya oynanacak olan Amerikan Futbolu Ligi final maçından sonra ,19 Mayısta Hacettepe Beytepe Kampüs Stadyumunda yapılacak olan Amerikan Futbolu Ligi All-Star maçına OL için çağırıldım.

Artık aranızda bir All-Star var :)

walla pek bi sevindim

Hayırlısı olsun...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Mesaj tarihi:
ottomansi biliyorum ya geçen sene onlar da vardı maçta :D
nerden girilebilio bu ottomans'e ? nereden başvurcam yani hem biraz kural örenmek hem antremanlar falan için?

bu arada geçen sene koçta gelmişti galibay abizim maçımsı olaya
robertteyim ben? hatırlıomusun sen öle bişeye geldiini fln ? :D[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Mesaj tarihi:
Sakatlık konusu biraz daha şansınıza bağlı.Yani sakatlanıcağınız biryerinizin kırılıcağı varsa kırılır.

Buz hokeyi oynarken Tank Mode da geziyordum sahaya giren kapıdan geçemiyordum yanyan geçiyordum. Bana çarpan adamlar geri sekiyordu.
Ama ne oldu.
Saat te en az 150km ile gelen puck patenimin ucuna çarptı.4 parmağım kırıldı.Parmak deyip geçme 2 yıldır uğraşıyorum.
  • Yeni Oluştur...