Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Evet arkadaşlar.Sonunda açıklandı.Haftaya oynanacak olan Amerikan Futbolu Ligi final maçından sonra ,19 Mayısta Hacettepe Beytepe Kampüs Stadyumunda yapılacak olan Amerikan Futbolu Ligi All-Star maçına OL için çağırıldım. Artık aranızda bir All-Star var :) walla pek bi sevindim[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Patiye bak ya herkezde bi cevher war. Tebrikler.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace.....
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 helal olsun tbr[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Azmodai, 12 Mayıs 2004 18:59 tarihinde demiş ki: birakmasaydim benide alirlardi :P insan bi kutlar. sen rokiee iken ben veteran sayılıyodum bi kere yani kıskançlığın bu kadarı azmo :)[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 tbrkz :)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 pyro öle deil böle :tebrikz:[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 :tebrikz:[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 dynamick lol ra_d sen şimdi çok feci yığıyosundur adamı *!tırsar*
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ben sade bi şekilde kutlamak istedim belki dyna :)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
Obscura Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 bone oynasa onuda alırlardı kesın eheh[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu No lol! Yes gyy (gülmekten yere yatmak)
arc Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 hadi tebrikler bu arada okuluma geliyosun demek, belki izlemeye gelirim :)[signature][hline]unity100, 09 Mayıs 2004 21:55 tarihinde birilerine demiş ki: tamam ben seni tehlikeli goruyorum seni ortadan kaldirtmaya karar verdim. 3-4 tane cember sakalli ninja yollayip kestirticem bi arka sokakta.
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Çok tehlikeli bir spor sanırım Ra_d ben de düşünüyorum fakat sakatlıklar çok oluyormuş...
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 acemiysen çok olur.biraz sana,biraz takım arkadaşlarına, birazda koçuna bağlı.yani sana oyunu ve kendini nasıl koruyabileceğini ne kadar çabuk öğretirlerse o kadar azalır risk. baya uzun süredir oynuyorum. iki ciddi sakatlık geçirdim. tabiki pingpong dan daha fazla sakatlanma riski var.:) ama normal futbolla karşılaştırırsak sadece biraz daha fazla risk var.[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Ya rugby oynuyorum, çok fazla sakatlandığım söylenemez fakat amerikan futbol'u için ciddi sakatlıklar geçiriyorlar, özellikle forward'lar falan... bilmiyorum. Korkuttular yani beni...
n0body Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Mendoza, 12 Mayıs 2004 19:57 tarihinde demiş ki: Ya rugby oynuyorum, çok fazla sakatlandığım söylenemez fakat amerikan futbol'u için ciddi sakatlıklar geçiriyorlar, özellikle forward'lar falan... bilmiyorum. Korkuttular yani beni... tebrikler Ra'd :P darısı başımıza..... Mendoza ya sen nerede oynuosun rugby???? Geçen sene okulda oynuodum çok amatörce( aslında maça bile çıkmıştık :) süper bi spor ya rugby ) Okulda bize rugby öreten öğretmen gitti kaldık öle oynayamıorum şu an....... insanın canı çekiyo ya :D valla süper bi spor... oynayabileceğim bi klüp varmı? Bu arada hem amerikan futbolu hem rugby oynamış olan varmı? karşılaştırma olarak hangisi daa eğlenceli? :D rugby daha bi barbar galiba[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 azmo ikisini birden oynadı sanırım.[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 :tebrikz:[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Koç Özel Lisesi İstanbul Son senem bu sene, öyle bir takımımız var işte. Ayrıca istanbul'da yabancı öğretmenlerin kurduğu ottomans diye bir takım var. Yani takım denemez fakat kocaman adamlar sürekli toplanıp oynuyorlar... Bizim okulda bir saha var orada falan da oynuyorlar... Amerikaya gidince American Futbolu oynamayı düşünüyordum fakat rubgy den çok daha sert olduğunu ve sürekli sakatlıklarla uğraşmak zorunda kalındığı söyleniyor. Brain Damage'i katmıyorum tabi işin içine, orası çok ayrı bir mesele...
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Ra_d, 12 Mayıs 2004 18:58 tarihinde demiş ki: Evet arkadaşlar.Sonunda açıklandı.Haftaya oynanacak olan Amerikan Futbolu Ligi final maçından sonra ,19 Mayısta Hacettepe Beytepe Kampüs Stadyumunda yapılacak olan Amerikan Futbolu Ligi All-Star maçına OL için çağırıldım. Artık aranızda bir All-Star var :) walla pek bi sevindim Hayırlısı olsun...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
BarbarianN Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Kralsin bab.[signature][hline]BarbarianN
n0body Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ottomansi biliyorum ya geçen sene onlar da vardı maçta :D nerden girilebilio bu ottomans'e ? nereden başvurcam yani hem biraz kural örenmek hem antremanlar falan için? bu arada geçen sene koçta gelmişti galibay abizim maçımsı olaya robertteyim ben? hatırlıomusun sen öle bişeye geldiini fln ? :D[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Yok ben gelmedim... Ben sana öğrenirim ottomans'i pm falan hallederiz...
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Sakatlık konusu biraz daha şansınıza bağlı.Yani sakatlanıcağınız biryerinizin kırılıcağı varsa kırılır. Buz hokeyi oynarken Tank Mode da geziyordum sahaya giren kapıdan geçemiyordum yanyan geçiyordum. Bana çarpan adamlar geri sekiyordu. Ama ne oldu. Saat te en az 150km ile gelen puck patenimin ucuna çarptı.4 parmağım kırıldı.Parmak deyip geçme 2 yıldır uğraşıyorum.
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 homoid sen hokey'i hangi takımda oynadın?[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 tebrikler ra_d[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman..
Öne çıkan mesajlar