Ardeth Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 kermit said: vallaaaaa çooookkkkkkkkk sıkıldıkkkkkkk aha accountlar karıştı tırının
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Ardeth said: http://forum.paticik.com/thumbnails/25d/3b7/798/549/5e1/5e5/7f5/b4d/741/bf0/f4_450xNULL.png ahhahdahdqwadasdahygdasd hayvan gibi güldüm evdekiler uyancak
camel Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 BloodyBeast said: Ardeth said: http://forum.paticik.com/thumbnails/25d/3b7/798/549/5e1/5e5/7f5/b4d/741/bf0/f4_450xNULL.png ahhahdahdqwadasdahygdasd hayvan gibi güldüm evdekiler uyancak senin o insanları uyandırmaya ne hakkın var?
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Ardeth said: kermit said: vallaaaaa çooookkkkkkkkk sıkıldıkkkkkkk aha accountlar karıştı tırının BUSTED
kermit Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ne diyonuz la asdkhgsa fake felan almam ben öyle hatta o mesajın hikayesini yazayım topici açtım daha 1. sayfada ve 3 mesaj vardı ben bu mesajı yazdım ve dışarı çıktım gönder diyip geldim sayfa görüntülenemiyo f5 yaptım göndermiş taa 3. sayfaya
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 kermit delikanlı bir abimizdir yapmaz öyle
kermit Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 aslında yan makineden alıp bi fake takılabilirim bak aklıma iyi soktunuz gece gece
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 çok pis bozdun beni artık kimse benim referansıma güvenmeyecek :/ gece gece bende şizofrenlerimden şizofrenlerime koştum
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 BloodyBeast said: yan makine derken? cafede misin be o da şizforen bence bu konuyu yavaş yavaş terk edin
kermit Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ama yukardaki hikaye doğrudur gerçekten 1. sayfada 3. mesajdan sonra yazdım ama işte kader
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 BloodyBeast said: hal eki olan -de birleşik yazılır peki bunu bir de senden bir önceki mesaja bakarak tekrar değerlendir ve kime söylediğimi anla (benim şizforen olduğum gerçeği, durumu kavramanda kolaylık sağlayabilir)
kermit Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 BloodyBeast said: yan makine derken? cafede misin be gece gece ne cafesi be eski pc yanda öyle duruyo eski meski ama onda dl felan bakıyom bunda takılıyom öyle
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Ardeth said: BloodyBeast said: hal eki olan -de birleşik yazılır peki bunu bir de senden bir önceki mesaja bakarak tekrar değerlendir ve kime söylediğimi anla (benim şizforen olduğum gerçeği, durumu kavramanda kolaylık sağlayabilir) kendine yazmışın da page fail yemişin ben napim:(
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 kermit said: BloodyBeast said: yan makine derken? cafede misin be gece gece ne cafesi be eski pc yanda öyle duruyo eski meski ama onda dl felan bakıyom bunda takılıyom öyle ipden mi saptanıyo feykler kukilerden mi? mesela ben bi operadan bi ff'den alabilir miyim feyk(:P)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 şu anda bulunduğum odada (ki bu benim kişisel yaşam ortamım bkz: orman ne güzel, bkz: habitat) taaaaam 3 tane "nortbuk" var bir de yan odada var onu da kaopıp getirebilirim.. hepinizi fake bağyanlı siber sekse boğarım !!! yaptırtmayın bunu bana
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 BloodyBeast said: Ardeth said: BloodyBeast said: hal eki olan -de birleşik yazılır peki bunu bir de senden bir önceki mesaja bakarak tekrar değerlendir ve kime söylediğimi anla (benim şizforen olduğum gerçeği, durumu kavramanda kolaylık sağlayabilir) kendine yazmışın da page fail yemişin ben napim:( Aynı dakika içersinde gelen 2 mesajdan, 2cisinin birincisine cevap niteliğinde olma ihtimalinin düşük olabileceği gerçeğini göz önünde bulundurarak bir önceki mesaja da bak.
camel Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=4B-K4NGo2HE
kermit Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 benim notbuk değil yav eski olan masaüstü p4 felan buda masaüstü işte ben 2 büklüm oluyom sevmiyom notbukta almak şart
Öne çıkan mesajlar