Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hack

kralweb

Öne çıkan mesajlar

Sifreni mümkünse sık sık değiştir, cafelerde oyuna girmeden bilgisayarı iyice tara keyloger gibi programlara karşı, msn,icq,mirc vs.. buralardan yollanan programları mümkün oldugunca indirme.

Imaginary UO Shard'i deneyebilirsin. PH açıktır adresi aşağıda.[signature][hline]- Imaginary UO Shard -
http://www.imaginaryuo.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Governor, 18 Mayıs 2004 19:00 tarihinde demiş ki:
Sifreni mümkünse sık sık değiştir, cafelerde oyuna girmeden bilgisayarı iyice tara keyloger gibi programlara karşı, msn,icq,mirc vs.. buralardan yollanan programları mümkün oldugunca indirme.

Imaginary UO Shard'i deneyebilirsin. PH açıktır adresi aşağıda.

Reklam sux.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting
Eski bir Çin atasözü der ki:
Chonk Sonk Tung,Chenk.
Sosyal ağlarda paylaş

Troyayı açsam ortalık karışcak zaten.
Şuanda üşengeç uo cular var 42mb dosya çekemeyenler.
Nostalji uo cular var değişik map sevmeyenler.
Gene nostalji tipler var sphere isteyenler..

Ben bu troyayı açayım en az 200 player ortalama ile açılır.
Kardeşim bilseydim evelden açardım.Shard hakkında bilgi yazdım foruma şuanki açık shardda adam kalmıycak verdikleri tepkiye bakılırsa.

Açmaya korkuyorum mythology de adam kalmıycak die :)
10 güne açıyoruz onuda hadi laf arasında söleyim.[signature][hline]Ra Ownz
www.unlive.net
Herkes kendi kaderinin efendisidir
Vote Unlive
Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol.
[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

bi dakka bi dakka siz trova yi mythology ye rakip oalrak mı acıyosunuz yoksa ıkısı aynı clıent ıcınden baglanılabılecek bır serv mı olacak ? 8) he bu arada Nebula ne kadar lamerce olmus degilmi ?[signature][hline][b]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯
[b]Lig bitti :) ehue
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı Client de olamaz Troyana Sosaria olacak...
Açsan şunu valla merak ettim özellikleri falan yazmamışsın burdan sölermisin ya mesela oyuna girince nası başlıcak skiller falan sistem nedir yani[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki:
Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir..
Sosyal ağlarda paylaş

adam sormuş, o da yazmış
neresi reklam bunun?
her şeye maydanoz olmasan?

bu arada..
şifrenin baskaları tarafından öğrenilmesinin milyon tane yolu var. en yaygın olanı ise cafe ortamlarında keylogger (a.k.a k@yl0gg3r) dır. keylogger koruması için programlar var. fakat nerden bulabileceğin hakkında bir bilgim yok. 'çalıştır'a msconfig yazarak başlangıçta açılan programların listesinden abzürt programları kapamanı öneririm.[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
seni ömer abime tokatlattırırım!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...