kralweb Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 arklar herhangi birinin bizim kullandığımız bir çarı hacklemesi için ne yapması gerektiğini bilemem. ama benim nelere dikkat etmem gerekir. bide; sphere türü kolay skill gelen veya hemen gm skillerle başlayan , bildiğiniz bir server var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Sifreni mümkünse sık sık değiştir, cafelerde oyuna girmeden bilgisayarı iyice tara keyloger gibi programlara karşı, msn,icq,mirc vs.. buralardan yollanan programları mümkün oldugunca indirme. Imaginary UO Shard'i deneyebilirsin. PH açıktır adresi aşağıda.[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 tşkkürler başka serverlar biliyosanız lütfen yazın türkçe ve ya yabancı faketmez [Bu mesaj kralweb tarafından 18 Mayıs 2004 19:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: Governor, 18 Mayıs 2004 19:00 tarihinde demiş ki: Sifreni mümkünse sık sık değiştir, cafelerde oyuna girmeden bilgisayarı iyice tara keyloger gibi programlara karşı, msn,icq,mirc vs.. buralardan yollanan programları mümkün oldugunca indirme. Imaginary UO Shard'i deneyebilirsin. PH açıktır adresi aşağıda. Reklam sux.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 sen nedemek istedin ben pek anlamadım. bi alıntı yapmışın o kadar.. bu arada Governor verdiğin site adresi açılmıyor [Bu mesaj kralweb tarafından 18 Mayıs 2004 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 reklam kötüdür demek istemiş :)[signature][hline]Thror, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: Aglarsa anam aglar gerisi playback yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 imzaya gel :P[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Governor Imaginary UO Shard'i deneyebilirsin. PH açıktır adresi aşağıda. dedi ya ondan reklam sux dedim.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Pvp Serveri lazım Rra AÇIN ŞUNU Troyanoa mıdır nedir ya açın bi bakak[signature][hline]Thror, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: Aglarsa anam aglar gerisi playback yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 ya arkadaşlar siz nerelerde oynuyonuz. 1 2 tane server yazarmısınız. lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Troyayı açsam ortalık karışcak zaten. Şuanda üşengeç uo cular var 42mb dosya çekemeyenler. Nostalji uo cular var değişik map sevmeyenler. Gene nostalji tipler var sphere isteyenler.. Ben bu troyayı açayım en az 200 player ortalama ile açılır. Kardeşim bilseydim evelden açardım.Shard hakkında bilgi yazdım foruma şuanki açık shardda adam kalmıycak verdikleri tepkiye bakılırsa. Açmaya korkuyorum mythology de adam kalmıycak die :) 10 güne açıyoruz onuda hadi laf arasında söleyim.[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 bi dakka bi dakka siz trova yi mythology ye rakip oalrak mı acıyosunuz yoksa ıkısı aynı clıent ıcınden baglanılabılecek bır serv mı olacak ? 8) he bu arada Nebula ne kadar lamerce olmus degilmi ?[signature][hline][b]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯ [b]Lig bitti :) ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 hacki önlemenin en kolay ve en mutlak yolu şifrenizi başkalarına söylememektir.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 o zamaan naapmamız lasım bilegini tavuk kemigi gibi "çıt" die kırmak lasım :P[signature][hline][b]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯ [b]Lig bitti :) ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Aynı Client de olamaz Troyana Sosaria olacak... Açsan şunu valla merak ettim özellikleri falan yazmamışsın burdan sölermisin ya mesela oyuna girince nası başlıcak skiller falan sistem nedir yani[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki: Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadlock Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Şifreni sık sık değiştir,ve olabildigince kafelerden uzak dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: Daniel_Xavie, 18 Mayıs 2004 19:21 tarihinde demiş ki: Reklam sux. [hline]UoTr Sphere Scripting <<<<<< Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. alalala :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 adam sormuş, o da yazmış neresi reklam bunun? her şeye maydanoz olmasan? bu arada.. şifrenin baskaları tarafından öğrenilmesinin milyon tane yolu var. en yaygın olanı ise cafe ortamlarında keylogger (a.k.a k@yl0gg3r) dır. keylogger koruması için programlar var. fakat nerden bulabileceğin hakkında bir bilgim yok. 'çalıştır'a msconfig yazarak başlangıçta açılan programların listesinden abzürt programları kapamanı öneririm.[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 taz cok konustun sen ömer abiyi cagırıyorum az bekle :)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar