Perseus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Arkadaşlar şimdi diyeceksiniz eski konuları oku ondan sonra yaz diye ama okudum ve sorunuma çare bulamadım. Evodll'yi yüklüyorum. Hex editorle spheresvr.exe'den ismini evodlll.dll yapıyorum. sonra açarken herşey çok güzel. Sphere'in penceresinde evo yazıyor yani evo dll çalışıyor. Ama oyuna girerken şifrem doğru olduğu halde shard'a tıkladıktan sonra takılıp kalıyorum. Bu işlemi internete bağlıyken de yaptım. Bir arkadaş demiş ki [obscene] satrını doldur. heh işte bir sorunu da bu. Evodll ile sphere.ini dosyam güncellenmiyor. Yeni komutlar eklenmiyor sphere.ini dosyasına. Ne yapacağımı şaşırdım yardım pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 [obscene] satırı spheretables.scp de zaten.[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perseus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Sağolasın tazmanyak. Şimdi oyuna girdim fakat o ayarlar ne sphere.iniye ne zaman ve nasıl gelecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar