Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 karttan karta değişiyor ama genellikle "what you hear" diye bişey var. Kayıtı onun üzerinden yapmalı
cenx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 bende arıyorum onuda vistada yapamadım kayıt aletlerine sağ tıkladım baktım mikrofon var ama üzerinde editleme yapamıyorum
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Vistada denetim masasından ses e girin. Üstte Kayıttan Yürütme, Kayıt ve Ses Efekti sekmeleri var, Kayıt ı seçin. Devre dışı bırakılmış aygıtları göster ve bağlantısı kesilmiş aygıtları göstere tıklayın. Yanlış hatırlıyorum galiba yaa.
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Abi benimde tam tersi sorunum var.Hoparlörün sesini kapatsam bile kayıt yaparken pc de çalan şeyde kaydoluyor.Ben sadece mikrofonun duyduğunun kaydolmasını istiyorum.:(
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 başlat çalıştır sndvol32 özellikler kaydetme stereo mix i aç o bölümden de tıkla artık kaydeder.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 sesi direk alan şeyler kullansan olmuyo mu fraps gibi falan
Öne çıkan mesajlar