Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 karttan karta değişiyor ama genellikle "what you hear" diye bişey var. Kayıtı onun üzerinden yapmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 bende arıyorum onuda vistada yapamadım kayıt aletlerine sağ tıkladım baktım mikrofon var ama üzerinde editleme yapamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Vistada denetim masasından ses e girin. Üstte Kayıttan Yürütme, Kayıt ve Ses Efekti sekmeleri var, Kayıt ı seçin. Devre dışı bırakılmış aygıtları göster ve bağlantısı kesilmiş aygıtları göstere tıklayın. Yanlış hatırlıyorum galiba yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Abi benimde tam tersi sorunum var.Hoparlörün sesini kapatsam bile kayıt yaparken pc de çalan şeyde kaydoluyor.Ben sadece mikrofonun duyduğunun kaydolmasını istiyorum.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 başlat çalıştır sndvol32 özellikler kaydetme stereo mix i aç o bölümden de tıkla artık kaydeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 sesi direk alan şeyler kullansan olmuyo mu fraps gibi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar