Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

Maslak ve İstinye Park olarak aynı hafta içinde filmi iki kere seyretmiş biri olarak;

Maslak AFM REAL 3D: Görüntü güzel. Alt yazılar güzel
İstinye Park IMAX: Görüntü güzel. Perde çok büyük ve güzel. ALt yazılar berbat.

Genel Değerlendirme: İllede IMAX seyredicem diye İstinye Park a gitmeye değmez. Görüntü açısından IMAX ve REAL 3D arasında çok sağlam farklılıklar görmedim. Üstüne altyazı berbatlığı vardı İstinyede.

Maslak AFM de altyazılar 3 boyutlu ve duruma göre yer değiştiriyordu. İstinye de ise bildiğin alt yazı ve hep aynı yerdeydi. Ha diğer taraftan İstinye Park da güzel kızlar vardı. Birkaç ünlü gördük falan...
Sosyal ağlarda paylaş

İstinye Parkta Xpand ile izledim iyiydi memnun kaldım. Altyazılar gayet başarılıydı. Daha detay ekliyim, altyazılar üç boyutluydu ve yerine göre yer değiştiriyor REAL3D de ki gibi yani. REAL3D nasıl bilmiyorumda Xpande girerken IMAX deki çirkin altyazıları beklerken gayet düzgün birşey geldi. Gözlükler biraz ağır onun dışında görüntü felan çok iyi. Bi de REAL3D ile izliycem kısmet ve vakit olursa. (Uzun epey film)

Ayrıca İstinye Parkta hem IMAX hem XPAND 3D var hangisini aldığınıza dikkat edin. XPAND derim her şekilde. Aradaki trailerlar reklamlar bile 3D idi takdir ettim.

bıçak

robot bıçak çekti HAUASHDUASDHAS taming teması felan kral olmuş. 10 da 10 u bastım vallahi.

Sosyal ağlarda paylaş

Predator said:

İstinye Parkta Xpand ile izledim iyiydi memnun kaldım. Altyazılar gayet başarılıydı. Daha detay ekliyim, altyazılar üç boyutluydu ve yerine göre yer değiştiriyor REAL3D de ki gibi yani. REAL3D nasıl bilmiyorumda Xpande girerken IMAX deki çirkin altyazıları beklerken gayet düzgün birşey geldi. Gözlükler biraz ağır onun dışında görüntü felan çok iyi. Bi de REAL3D ile izliycem kısmet ve vakit olursa. (Uzun epey film)

Xpand güzel ama Real 3d izle kesinlikle, baya fark ediyo frame hızı fln. Xpand'de olayı gözlük yapıyo likid kristaller var gözlüğün içinde o yüzden contrast düşüyo ve adamlar koşarken fln frame kayıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

3 hafta sonra çarşı iznimin güzel 3 saatini bu filme ayırdım ve hiç pişman değilim. hoş 3d filan değildi ama film çok güzeldi. cameron gene yapmış dedirtti. özellikle pandora gezegenin tasarımı inanılmaz güzeldi. yani süper bir ortam ki hele gece görüntüleri çok daha güzeldi. yaratıcılığın dibine vurmuş herif.

birde 3d izlemek lazım bu filmi kesinlikle.

gelinceye kadar kalırsa 3d istanbulda ki kalıcak gibi, bir de öyle izlemek lazım
Sosyal ağlarda paylaş

görsel efektler ve Wow

Wow'a benzeten arkadaşlar bahsetmemiş. Şaşırdım. Bu Jake Sully, Neytiri ile etrafta gezerken, bütün environment bana Zangarmarsh gibi geldi. Hatta direk yani renkler olsun, bitkiler olsun, verdiği hava ve sesler olsun. Zangarmarsh kopyası resmen.

Grace'i kurtarmak için Eywa'ya taşırlarken etrafına yapraklar sarmışlardı. Direk bir night elf'in aynısıydı sanki, kulakları unutursan.

Uçan adalar??? Bu da direk Nagrand :) Bütün altından dökülen şelaleleriyle beraber hem de. Yani çalmış demiyorum da, baya bir hatırlattı diyorum.

US vs. THEM tartışması

Ayrıcana bu adam nasıl satar kendi ırkını demişsiniz de olaya biraz farklı açıdan bakmak lazım. Başka gezegende yaşayanların aslında bizim için Afrika'da yaşayanlardan farkı yok. Onlar maviyse burdakiler de kahverengi. Köleler devrinde onlar da hor görülüp "lesser creature" olarak davranılıyordu, o zamandan beri gerçeği gördük.

Bu konudaki kilit konsept "ayrımcılık" (seperatism). Herkesi kendinden ayrı görmek. Herkesi farklıymış gibi görmek bence yanlış. Bu en genel anlamda insanlar vs. uzaylılar; daha indirgedin mi zenciler vs. beyazlar, amerikalılar vs. türkler.. daha indirgedin mi sevmediğin insanlar, arkadaşların falan filan.

Aslında hepimizi bir olarak düşünürsen herşey yerine oturuyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Sovereign said:

görsel efektler ve Wow

Wow'a benzeten arkadaşlar bahsetmemiş. Şaşırdım. Bu Jake Sully, Neytiri ile etrafta gezerken, bütün environment bana Zangarmarsh gibi geldi. Hatta direk yani renkler olsun, bitkiler olsun, verdiği hava ve sesler olsun. Zangarmarsh kopyası resmen.

Grace'i kurtarmak için Eywa'ya taşırlarken etrafına yapraklar sarmışlardı. Direk bir night elf'in aynısıydı sanki, kulakları unutursan.

Uçan adalar??? Bu da direk Nagrand :) Bütün altından dökülen şelaleleriyle beraber hem de. Yani çalmış demiyorum da, baya bir hatırlattı diyorum.

bende zangarmarsh olayını hissettim akabininde %280 den %310 binğe geçti herif ehe sonnda kumandan robotuyla bıçöak çekince içimden yavşak goblin ağzıyla "I know what you need" demek geldi

hani tamama zangarmarsha benziyor da wowdan önce vardı bu fantastik peyzaj çalışmaları böyle uçan adalardan dökülen şelaleler benim ylar önce de wallpaperlarda sık gördüğüm bir şey di :) konsept çok değişmiyor zaten

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...