niye böyle bi heyecan fırtınası yarattı içimde hiç bilemedim.
yaşassın!
Wow'a benzeten arkadaşlar bahsetmemiş. Şaşırdım. Bu Jake Sully, Neytiri ile etrafta gezerken, bütün environment bana Zangarmarsh gibi geldi. Hatta direk yani renkler olsun, bitkiler olsun, verdiği hava ve sesler olsun. Zangarmarsh kopyası resmen.
Grace'i kurtarmak için Eywa'ya taşırlarken etrafına yapraklar sarmışlardı. Direk bir night elf'in aynısıydı sanki, kulakları unutursan.
Uçan adalar??? Bu da direk Nagrand :) Bütün altından dökülen şelaleleriyle beraber hem de. Yani çalmış demiyorum da, baya bir hatırlattı diyorum.
Ayrıcana bu adam nasıl satar kendi ırkını demişsiniz de olaya biraz farklı açıdan bakmak lazım. Başka gezegende yaşayanların aslında bizim için Afrika'da yaşayanlardan farkı yok. Onlar maviyse burdakiler de kahverengi. Köleler devrinde onlar da hor görülüp "lesser creature" olarak davranılıyordu, o zamandan beri gerçeği gördük.
Bu konudaki kilit konsept "ayrımcılık" (seperatism). Herkesi kendinden ayrı görmek. Herkesi farklıymış gibi görmek bence yanlış. Bu en genel anlamda insanlar vs. uzaylılar; daha indirgedin mi zenciler vs. beyazlar, amerikalılar vs. türkler.. daha indirgedin mi sevmediğin insanlar, arkadaşların falan filan.
Aslında hepimizi bir olarak düşünürsen herşey yerine oturuyor.
görsel efektler ve Wow
Wow'a benzeten arkadaşlar bahsetmemiş. Şaşırdım. Bu Jake Sully, Neytiri ile etrafta gezerken, bütün environment bana Zangarmarsh gibi geldi. Hatta direk yani renkler olsun, bitkiler olsun, verdiği hava ve sesler olsun. Zangarmarsh kopyası resmen.
Grace'i kurtarmak için Eywa'ya taşırlarken etrafına yapraklar sarmışlardı. Direk bir night elf'in aynısıydı sanki, kulakları unutursan.
Uçan adalar??? Bu da direk Nagrand :) Bütün altından dökülen şelaleleriyle beraber hem de. Yani çalmış demiyorum da, baya bir hatırlattı diyorum.
bende zangarmarsh olayını hissettim akabininde %280 den %310 binğe geçti herif ehe sonnda kumandan robotuyla bıçöak çekince içimden yavşak goblin ağzıyla "I know what you need" demek geldi
hani tamama zangarmarsha benziyor da wowdan önce vardı bu fantastik peyzaj çalışmaları böyle uçan adalardan dökülen şelaleler benim ylar önce de wallpaperlarda sık gördüğüm bir şey di :) konsept çok değişmiyor zaten
Öne çıkan mesajlar