Laorx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 avatar 3'ün kitabı çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 e adam maden çıkartmaya geliyor oraya. madene zarar verecek bişi ise sıkmaz haliyle.. orada madene alev zarar verse amcalar anca su sıkarlardı. demek istediğim, para konuşuyor orada.. askeri müdahaleden çok maddi bir adım işte.. avatar falan da "incik boncukla almışlar new yorku olm!" ayağı bir yerde.. anlaşalım mavi derili.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 gittim en önden 5.sırada yer buldum eyvah dedim,film başladı benim gözler resmen eziyet geçirdi sonra alıştım,çok beğendim filmi bu arada tabi biraz klişe falan ama 160dk filmin içindeydim istediğimi aldım,muallakta olan arkadaş var sa benim gibi 3D gidilmesi gereken bir film diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ShadowFury said: 2. filmde Gelirken yanlarında bi nuke, bi de bombardıman uçağı getirirler, kabileyi gördükleri gibi basarlar abi. Yıl olmuş 2150, sen kağnı gibi ilerleyen gemiyle bombardımana gidip tnt yumağı ittirmeye kalkışıyosun kargo kapısından, ayıp be. Spoiler Orda kağnı gibi ilerleyen mekik ile bomba atmalarının sebebi hem acele etmek istmeleri Na'vi ler dahada çoğalmasın diye hemde ellerinde onların olmasıydı galba. Orda ordu yoktu sonuça paralı askerler vardı sadece ve Na'vi lerin bu şekilde toplanacağını felan beklemiyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ulan yeni öğrendim Antalyada real 3d varmış ya lan oleyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 spoiler ya nasil parali asker, bildigin marines diyor, amerikan ordusunun her yere giden birimi su an mevcut durumda gunumuzde, hele bir de 140 yil sonrasindan bahsediyor, bana zaten film oldugu gibi sacma geldi de oyle bomba ittirmeleri sahiden sacma hani son dakkada, bir de abi malkocoglu mu bu adam uzay gemisinin ustune atliyor 1 el bombasiyla dusuruyor gemiyi, nedir yani bu ya? adam 2 el bombasiyla savasi kazandirdi yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Spiegel said: spoiler ya nasil parali asker, bildigin marines diyor, amerikan ordusunun her yere giden birimi su an mevcut durumda gunumuzde, hele bir de 140 yil sonrasindan bahsediyor, bana zaten film oldugu gibi sacma geldi de oyle bomba ittirmeleri sahiden sacma hani son dakkada, bir de abi malkocoglu mu bu adam uzay gemisinin ustune atliyor 1 el bombasiyla dusuruyor gemiyi, nedir yani bu ya? adam 2 el bombasiyla savasi kazandirdi yani... detaylar bir kere filmin daha en başında ne diyor? bunlar dünyada marine,özgürlük demokrasi savaşçısı ama burada kiralık silahlar yani öyle ordu ile hiç alakaları yok bir diğer nokta hem uzay gemisinde hemde heryerde rdu gibi bir firma işareti olduğu,kısacası rdu adlı bir firma sadece orada madencilikle uğraşıyor güvenlik için eski,emekli marineleri kullanıyor.Nuke kullanma işine gelince şirket imajına zarar verir diye o işi yapmıyorlar bence ama sonra sıkışınca ellerindeki silahlarla idare ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 @Spiegel Tamam sevemedin, anladım, bari eleştirin mantıklı olsun. 1-Adam ışık hızında giden gemiye atlamıyor, aksine alet gayet yavaş gidiyor. 2-El bombasını nereye atıyor dikkat etmedin heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 öte bi film evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bu arada benim rahatsız olduğum şey şuydu filmle ilgili Naavi ler özellikle o kadın , çok insancı davraniolardı. Tamamen farklı bi ırklar farklı bi dünya ve kadın böle sinirlenince vs bağırınca çağırınca mimikler hareketler aynı insan hareketleriydi. Beni aşırı rahatsız etti bu. Yani o mimikleri o hareketleri orta çağda yaşayan insan bile yapmaz bırak başka ırkı . O şu an modern çağın hareketleri mimikleri vs. Öle bambaşka gezegende bambaşka bi ırkın öle davranması garibime gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Sadece esas kızın ve yedek şefin mimikleri inceleme fırsatımız oldu. İkisi de avatarlar tarafından eğitilmişti yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 avatarlar tarafından insan ortamında yetiştirilseydi anlardım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 İşte tamamen insan gibi değiller ancak mimikleri kapmışlar. Tabi bu filmi seven birinin objektiflikten uzak savunması, yoksa bunu düşündüklerini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ya ben de filmi beğendim de dediim gibi tek şey oydu rahatsız eden kadın böle triplere girio bağırıo çağırıo ya arada. onlar falan rahatsız etti direk hehe. bu ne lan dedim sarışın kız tribi bu asd xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Mortis said: bu arada benim rahatsız olduğum şey şuydu filmle ilgili Naavi ler özellikle o kadın , çok insancı davraniolardı. Tamamen farklı bi ırklar farklı bi dünya ve kadın böle sinirlenince vs bağırınca çağırınca mimikler hareketler aynı insan hareketleriydi. Beni aşırı rahatsız etti bu. Yani o mimikleri o hareketleri orta çağda yaşayan insan bile yapmaz bırak başka ırkı . O şu an modern çağın hareketleri mimikleri vs. Öle bambaşka gezegende bambaşka bi ırkın öle davranması garibime gitti. o biz izleyici olarak filmden kopmayalim, duygularini rahatca anlayalim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bir süreden beri insanlarla haşır neşirler. bi de genelde mimik falan yapan dediklerimiz ingilizce bile biliyor zaten. ingilizce bilem bilmeyen figüranları mimik yapacak kadar görmedik zaten. belki de onlar insan gibi davranmıyor hiç :D filmi fazla koruduk gibi oldu ama oraya gelene kadar başka şeylerde çıkar. belki birazcık daha farklı olsa daha iyi olabilirdi ama o kadar büyük bir sorun olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 diğerine gitmedim de kanyondaki (reald ?) gayet güzeldi, bulanık diyenler hatırlıyorum da herhalde ömrümde izlediğim en net sinema filmiydi. görsel efekt cgi vsye efekt diyemiyorum, bildiğin gerçek gibiydi, 3d de üstüne tuzu biberi lakin senaryodan kaybediyor bence, tamam çok yavan değildi de klişeydi gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Mortis said: ya ben de filmi beğendim de dediim gibi tek şey oydu rahatsız eden kadın böle triplere girio bağırıo çağırıo ya arada. onlar falan rahatsız etti direk hehe. bu ne lan dedim sarışın kız tribi bu asd xP Yalnız kadın her sinirlenişinde/üzülüşünde çocuğunu kaybetmiş ana havasında çığlık atıyordu ben çok başarılı buldum onu açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=P2_vB7zx_SQ Filmin nasıl yapıldığına dair bir video. Sam Worthington da da ne aksan varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 İzmir/Balçova'da Kipa'da izledim Reald idi orada. Gayet süperdi şimdiye kadar izlediğim filmler içinde görsel şölen olarak en iyilerindendi gerçekten. p.s hele o baştaki reald olayını anlatan ufak toplu videoya bittim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Jake Sully, your animal taming skill has just increased by 0.1, it is now 100.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 aksam gidiyorum sonunda, cok helecanlandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Ne harika bir filmdi yahu. Gezegeni ve ordaki yaşamı öyle güzel anlatmışki. İnsan kendinide dahil etmek istiyor oraya. Resmen iyilik ve güzellikler gezegeni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Dun gece gittim, tek kelimeyle muhtesemdi. Konu her ne kadar biraz belirli ve tahmin edilebilir olsa da, gorsel bir solen resmen. Cekim teknigini gordukten sonra, aktorlere ayrica saygim artti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 şimdi nerde izlemek lazım en iyi nere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar