Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

satılık leptop bu fırsat kaçmaz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bilgisayar fazlalığından dolayı elden çıkarmak istiyorum taş gibi bilgisayar valla. Şu zamanda sıfır bilgisayar alıp çöpe atmayın paranızı

bilgisayarın tek problemi ctrl ve back space tuşu biraz sert başka bi sıkıntısı yok kullanıma engel edicek bi sıkıntı değildir kesinlikle

Fiytı sudan ucuz 750 ytl çantası neyim var tertemiz.

Toshiba Satellite A210-15K - AMD TR 64X2 TL58 1.8 Ghz / 2 Gb / 160 Gb / Web Cam / 15.4" Notebook

Notebook Çantası Hediye!

Marka: TOSHIBA
Model: 001.02.06.0073
Fiyatı: $854.93+ KDV
TL Fiyatı: 1.376,44 YTL+ KDV
KDV Dahil: 1.624,20 YTL
Havale İndirimli: 1.542,99 YTL (%5)

ilgilenenler öm atsın lütfen bu arada istanbuldayım

http://www.bilgestore.com/store/ProductDetails.aspx?productId=46481
Mesaj tarihi:
bende garanti belgeleri yok malesef.

fiyatı gerçekten iyi kaçırmayın yabancıya gitmesin

bana havadan gelmiş gibi oldu biraz o yüzden uyguna veriyorum.
Mesaj tarihi:
7 gün önce kaydolmuşsun, hemen tanıdık olduk bakıyorum?

Basit satış taktikleri bunlar. Sakin sakin tüm özellikleriyle yaz aleti, ihtiyacı olan varsa alacaktır zaten.
Mesaj tarihi:
Eralp said:

Basit satış taktikleri bunlar. Sakin sakin tüm özellikleriyle yaz aleti, ihtiyacı olan varsa alacaktır zaten.

üff patinin bu tiplerinden nefret ediyorum.
Mesaj tarihi:
garanti belgeleri yok diyorsun o diyorsun bu diyorsun yarı fiyatına veriyorsun aleti şüpheli bir şekilde yabancıya gitmesin diyorsun ve benim aklıma çalıntı vb. durumlar geliyor nedense ?

ayrıca

@mille: madem öyle yazsaymış kim olduğunu değil mi ?
Mesaj tarihi:
Mille said:
ucurulup gelmistir yada takip ediyodur uye degildir herseye bi kulp bulmasak bap?

PassivE_KesH said:
@mille: madem öyle yazsaymış kim olduğunu değil mi ?

Aynen. Bana laf ediceğine, madem eski tanıtsın kendini de tanıyalım. Bu durumda bazı şeyler kanıtlaması gereken o yani.

Ben böyle satıcı çok gördüm de, hiç de sevmem böyle olayları, o yüzden böyle yapıyorum.
Mesaj tarihi:
Ne yaptınız abiler

Çoktan beri takip ederim patiyi ama üye değildim
zaten pek vaktim olmuyor bilgisayar başında oturmaya o yüzden fırasat buldukça takılıyorum

Çalıntı falan demişsiniz ayıp etmişsiniz sabıka ve ikemetgah belgemi de veririm alıcak kişiye

muhabbetimiz vs. olmadığı halde bi yakınlık bi sıcaklık hissetmişdim size karşı o yüzden yabancıya gitmesin pati halkından birileri faydalansın dedim.

Babam sürekli şehir dışında çalışıyor , izne geldiğinde yanında getirmişti leptopu giderkende bana bırakmıştı bende zaten bitane vardı üstüne bide masa üstü bilg. var.

Bende evde yatacağına satıyorum bu kadar.
Mesaj tarihi:
olitere said:
Çalıntı falan demişsiniz ayıp etmişsiniz sabıka ve ikemetgah belgemi de veririm alıcak kişiye

tam yazmaya geliyodum dikkat edin diye, eralp önce davranmış.
ikametgah, sabıka kaydını çıkarana kadar fatura istetsene aldığın yerden. faturası falan yoksa hiçbir ciddi yer almaz laptopu. almayı düşünen varsa cidden dikkat etsin, sonra donanımhaberdeki gibi ağlama duvarı olmayalım(tu)
Mesaj tarihi:
Eralp said:

ne sacmaliosun sen ya adam arkadaslar demis foruma yeni kayit oldu diye ne bu laf atma cabasi ?
Mesaj tarihi:
Laf atma çabası filan yok ortalıkta. Yabancıya filan gitmesin dedi ben ordan söyledim. Bunun gibi taktikler kullanan birsürü satıcı var ve ben onları hiç sevmiyorum. Neyse ki arkadaş takip ediyormuş uzun süredir forumu, açıkladı, ben de birşey demiyorum artık.

edit: ayrıca ben senin yakın arkadaşın filan değilim, benimle biraz daha seviyeli konuşursan sevinirim.
Mesaj tarihi:
Veya sen öyle zannediyorsun. 4 ay önce gelmişsin şuraya, hemen millete artistlik yapmaya başlamışsın. Senin gibi kaç tane gelip geçtiğini gördüm ben bu forumda, için rahat olsun.
Mesaj tarihi:
Arkadaşımın olmadığını söylemesi üzerine onu söyledim. Daha geçmişimi bilmiyor, konuşuyor diye. Öbür türlü ben de biliyorum, herşeyin kayıt tarihiyle ilgili olmadığını.

Adam bana karşı saygısızca konuşuyor, bir de haklı gibi üste çıkıyor. Zaten ilk sataşmasında mesajımı bile okumamış doğru düzgün, sebebini önceden belirtmişim satıcı taktikleriyle ilgili diye, cevap verince de senin arkadaşın yok zaten diyor. Ne anladım bu işten ben? Cidden şu forumda insanlar birbirine karşı biraz saygılı olmayı öğrenmeli.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...