olitere Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Arkadaşlar bilgisayar fazlalığından dolayı elden çıkarmak istiyorum taş gibi bilgisayar valla. Şu zamanda sıfır bilgisayar alıp çöpe atmayın paranızı bilgisayarın tek problemi ctrl ve back space tuşu biraz sert başka bi sıkıntısı yok kullanıma engel edicek bi sıkıntı değildir kesinlikle Fiytı sudan ucuz 750 ytl çantası neyim var tertemiz. Toshiba Satellite A210-15K - AMD TR 64X2 TL58 1.8 Ghz / 2 Gb / 160 Gb / Web Cam / 15.4" Notebook Notebook Çantası Hediye! Marka: TOSHIBA Model: 001.02.06.0073 Fiyatı: $854.93+ KDV TL Fiyatı: 1.376,44 YTL+ KDV KDV Dahil: 1.624,20 YTL Havale İndirimli: 1.542,99 YTL (%5) ilgilenenler öm atsın lütfen bu arada istanbuldayım http://www.bilgestore.com/store/ProductDetails.aspx?productId=46481
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 yeni isi garantiye alsam alıcı olurdum.
olitere Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 bende garanti belgeleri yok malesef. fiyatı gerçekten iyi kaçırmayın yabancıya gitmesin bana havadan gelmiş gibi oldu biraz o yüzden uyguna veriyorum.
Eralp Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 7 gün önce kaydolmuşsun, hemen tanıdık olduk bakıyorum? Basit satış taktikleri bunlar. Sakin sakin tüm özellikleriyle yaz aleti, ihtiyacı olan varsa alacaktır zaten.
olitere Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Eralp said: 7 gün önce kaydolmuşsun, hemen tanıdık olduk bakıyorum? Basit satış taktikleri bunlar. Sakin sakin tüm özellikleriyle yaz aleti, ihtiyacı olan varsa alacaktır zaten. üff patinin bu tiplerinden nefret ediyorum.
Eralp Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Yıllardır patiyi tanıyorum imajı da geldi.
Mille Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 ucurulup gelmistir yada takip ediyodur uye degildir herseye bi kulp bulmasak bap?
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 garanti belgeleri yok diyorsun o diyorsun bu diyorsun yarı fiyatına veriyorsun aleti şüpheli bir şekilde yabancıya gitmesin diyorsun ve benim aklıma çalıntı vb. durumlar geliyor nedense ? ayrıca @mille: madem öyle yazsaymış kim olduğunu değil mi ?
Eralp Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mille said: ucurulup gelmistir yada takip ediyodur uye degildir herseye bi kulp bulmasak bap? PassivE_KesH said: @mille: madem öyle yazsaymış kim olduğunu değil mi ? Aynen. Bana laf ediceğine, madem eski tanıtsın kendini de tanıyalım. Bu durumda bazı şeyler kanıtlaması gereken o yani. Ben böyle satıcı çok gördüm de, hiç de sevmem böyle olayları, o yüzden böyle yapıyorum.
olitere Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Ne yaptınız abiler Çoktan beri takip ederim patiyi ama üye değildim zaten pek vaktim olmuyor bilgisayar başında oturmaya o yüzden fırasat buldukça takılıyorum Çalıntı falan demişsiniz ayıp etmişsiniz sabıka ve ikemetgah belgemi de veririm alıcak kişiye muhabbetimiz vs. olmadığı halde bi yakınlık bi sıcaklık hissetmişdim size karşı o yüzden yabancıya gitmesin pati halkından birileri faydalansın dedim. Babam sürekli şehir dışında çalışıyor , izne geldiğinde yanında getirmişti leptopu giderkende bana bırakmıştı bende zaten bitane vardı üstüne bide masa üstü bilg. var. Bende evde yatacağına satıyorum bu kadar.
Mohi Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 olitere said: Çalıntı falan demişsiniz ayıp etmişsiniz sabıka ve ikemetgah belgemi de veririm alıcak kişiye tam yazmaya geliyodum dikkat edin diye, eralp önce davranmış. ikametgah, sabıka kaydını çıkarana kadar fatura istetsene aldığın yerden. faturası falan yoksa hiçbir ciddi yer almaz laptopu. almayı düşünen varsa cidden dikkat etsin, sonra donanımhaberdeki gibi ağlama duvarı olmayalım(tu)
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Eralp said: 7 gün önce kaydolmuşsun, hemen tanıdık olduk bakıyorum? Basit satış taktikleri bunlar. Sakin sakin tüm özellikleriyle yaz aleti, ihtiyacı olan varsa alacaktır zaten. ne sacmaliosun sen ya adam arkadaslar demis foruma yeni kayit oldu diye ne bu laf atma cabasi ?
Eralp Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Laf atma çabası filan yok ortalıkta. Yabancıya filan gitmesin dedi ben ordan söyledim. Bunun gibi taktikler kullanan birsürü satıcı var ve ben onları hiç sevmiyorum. Neyse ki arkadaş takip ediyormuş uzun süredir forumu, açıkladı, ben de birşey demiyorum artık. edit: ayrıca ben senin yakın arkadaşın filan değilim, benimle biraz daha seviyeli konuşursan sevinirim.
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 sen bence kimsenin yakin arkadasi deilsin
Eralp Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Veya sen öyle zannediyorsun. 4 ay önce gelmişsin şuraya, hemen millete artistlik yapmaya başlamışsın. Senin gibi kaç tane gelip geçtiğini gördüm ben bu forumda, için rahat olsun.
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 OogahBoogah said: sen bence kimsenin yakin arkadasi deilsin ya sen ? ahah
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 PassivE_KesH said: ya sen ? ahah *Pasif sata$ma on*
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 öyleyim bu aralarda sanırım burası pazar alanı garbage değil? biraz daha seviye beklemek herkesin hakkı..
elesso Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 al işte gene başladı üyelik tarihine göre artislikler bilmemneler, evet daha eski tarih yazınca daha güvenilir olunuyo.
Revenant Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 cok eski tarihliyim ve fena uzerim. lol
Eralp Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Arkadaşımın olmadığını söylemesi üzerine onu söyledim. Daha geçmişimi bilmiyor, konuşuyor diye. Öbür türlü ben de biliyorum, herşeyin kayıt tarihiyle ilgili olmadığını. Adam bana karşı saygısızca konuşuyor, bir de haklı gibi üste çıkıyor. Zaten ilk sataşmasında mesajımı bile okumamış doğru düzgün, sebebini önceden belirtmişim satıcı taktikleriyle ilgili diye, cevap verince de senin arkadaşın yok zaten diyor. Ne anladım bu işten ben? Cidden şu forumda insanlar birbirine karşı biraz saygılı olmayı öğrenmeli.
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 insanlar geçen yıl öğrendi diyesim geldi böyle liseli çocuklar gibi ama demiyorum :/ gief çelik ayna
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 ha yani 2002 den beri bu forumda olanlar senin sevilen ve cok arkadasi olan biri oldugunu biliolar ok o zaman ozur dilerem
Öne çıkan mesajlar