Saeros Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 WOW'DAYKEN İNMİYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 deadwoll said: Dworgian said: single player oyun oynamak bile zor oluo "ulan birasmaden farmı yapsam ya bunu oynıcama" ya da "abi alt karakter de lvl alim ulduara gerekicek yahu nie signle player oynuorum ki" dedirtio Ben WoW'a başladığımdan beri WoW'dan başka oynadığım 2 oyun var birisi warcraft3 diğeri starcraft xD Yalnızca PSP'de falan single player oynuyorum o da yolda orda burda. ahah +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Saeros said: WOW'DAYKEN İNMİYOR e tabi bütün gün female belf poposu goruyosun inmez.. biz de öküz ayı yada kuş goruyoruz .. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Wintergrasp'ta her geçen gün daha da güçlenio bu alliance. Çok büyük tehlike benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 wg tek basına tehlike bi zone onlarca wipe ın 100lerce goldun ve is kaybının tek sebebi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar