Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dolu dolu yaşamak lazım

dunno

Öne çıkan mesajlar

Ardeth said:
Yaşlandıkça hayatımın kısıtlanmasını değil tam tersine genişlemesini istiyorum.

Bu kısmı işe girip sonrasında da evlenince becerebilen var mı?

Troll değil, ciddi soruyorum. Hayır, ikincisinede sıra geliyor hızla ve kısıtlanma fln değil, direkt "Kardeşim ne hayatı? Kapatıyoruz direkt o kısmı." şeklinde gelmeye başladılar iyice...
Sosyal ağlarda paylaş

bilmem kimse üzerinde istatistik yapmadım bu konuda ama genel çizgisini az çok senin çizdiğin bir işe sahip olmak (akademisyenlik/araçtırmacılık, sanatçılık ya da bir şirket sahibi olma gibi) lazım herhalde çünkü bir kere iş hayatın rutine bağladı mı hayatının yarısı gidiyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Apis said:
Ardeth said:
Yaşlandıkça hayatımın kısıtlanmasını değil tam tersine genişlemesini istiyorum.

Bu kısmı işe girip sonrasında da evlenince becerebilen var mı?

Troll değil, ciddi soruyorum. Hayır, ikincisinede sıra geliyor hızla ve kısıtlanma fln değil, direkt "Kardeşim ne hayatı? Kapatıyoruz direkt o kısmı." şeklinde gelmeye başladılar iyice...

Evlenmek şu devirde yapılmaması gereken bir hata açıkçası. Konu dışı oldu gerçi (hoş konu neydi o da var eheh), okadar insan tanıyorum evlisinden yaşlısına. %80 i mutsuz, özgürlüğü arıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

%20'yi gururla temsil ediyorum o zaman.
doğru insanı bulduğunuz zaman evlilik, yeni bir aile yani yepisyeni, çiziksiz, hasarsız bir sosyolojik ünite kurmak, onu besleyip büyütmek ve içinde yaşamak çok güzel bir şey.

hayatımda hiç eniştenizle olduğu kadar mutlu olmamıştım. özgürlüğün de ta böğrüne bıçak saplayayım.

bu arada gözünüz götünüze, nazar değdirmeyin.
çalışın sizin de olur.
yeter ki "evlilik aşkı öldürüyööeeağ" şeklindeki geyik masallarına kapılmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...