Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lvl 80 rogue karakter, Satılık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Uzun süredir oynadıgım karakterimi satmak istiyorum. Derslerim nedeniyle bir süre ara vericem. Account satılık değildir. Sadece karakter satılıktır. Böylesi hem daha güvenli olur hem de daha sonra oyuna kendi accountumla devam edebilirim. Karakterin üstü full'e yakın (3 parça hariç) 25 men dropu. Elinde şu anda oyundaki en iyi rogue swordları var. 1,5 k parası var. Epic flying etc. var. Lw skinning meslekleri 450, first aid 450, cooking de 360 ( northernde kasılabilecek seviyede). Şu anda Eu - Tarren mill serverında, Horde/undead factionında.
İletişim için;
E-mail; [email protected]

Aha bu da armory'si ; eu armory link
Mesaj tarihi:
morphinonly said:
Uzun süredir oynadıgım karakterimi satmak istiyorum. Derslerim nedeniyle bir süre ara vericem. Account satılık değildir. Sadece karakter satılıktır. Böylesi hem daha güvenli olur hem de daha sonra oyuna kendi accountumla devam edebilirim. Karakterin üstü full'e yakın (3 parça hariç) 25 men dropu. Elinde şu anda oyundaki en iyi rogue swordları var. 1,5 k parası var. Epic flying etc. var. Lw skinning meslekleri 450, first aid 450, cooking de 360 ( northernde kasılabilecek seviyede). Şu anda Eu - Tarren mill serverında, Horde/undead factionında.
İletişim için;
E-mail; [email protected]

Aha bu da armory'si ; eu armory link

Forumda fiyat tartışmasına girmek istemiyorum. Alıcı arkadaşlar mail veya msn yoluyla bana ulaşabilirler.
Mesaj tarihi:
Yanlız işlemde bir sorun var. Karakter satişi diye birşey mumkun degil, cunki acountun içinden karakteri alamıyoruz biliyorsun. Yani eger sonradan devam edeceksen kiralık desen daha dogru olur. Charakter transferi sadece aynı soyadlar arasındaki acountlarda olabiliyor malasef.
Mesaj tarihi:
hayir mumkun
adam sey diyor
yeni bi acc alicaksiniz
soyadi benim soyadimla ayni
ona chari trasnfer etcez
ama cok masrafli yane bu
oyun 15 dolar bc 15 dolar wotlk 40 dolar + transfer 30 dolar
100 dolar sirf charin disinda para vercen
  • Yeni Oluştur...