Dennis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Evet arkadaşlar çok ilginç bir sorunla karşı karşıyayım, bilgisayarım açıldıktan yaklaşık 2 dk sonra internet sitelerini açamıyorum, sayfa goruntulenemıyor uyarısı çıkıyor ve anca 10-15 kere f5 yapmamla sayfa açılabiliyor. Ardından bir iki sn normal gibi gezebiliyorum sonra tekrar sayfa görüntülenemiyor. İşin garibi download gayet güzel çalısıyor, sadece sayfaları gezemiyorum. Opera, firefox, ie hepsini denedim sorun çözülmedi, önerisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 klasik iş bilmiyen bilgisayar tamircisi mantıgıyla "virüs var abi format lazım" diyesim geliyor ama virüs girmiş olabilir cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ağ sürücüleri kaldır, gene yükle. güç durumuna bak, 1 dakikada kendini kapatsın gibi bir şeçim söz konusu olabilir.( denetim masası > güç seçenekleri ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar