schaker777 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Ya adini yanlis yazmis olabilirim buna benzer birseydi. anladiniz sen :) nerden download edebilecegimi bilen var mi?[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Kolaysa bulun.. Neden koyunlar yagmur yagdiginda cekmezler? Neden Kamikaze pilotlari kask takar? Eger insanlar maymunlardan geldilerse neden hala maymunlar var? Eger bir ucagin karakutusuna bir kazada hicbirsey olmuyorsa, tum ucak neden bu maddeden yapilmaz? Tabelacilar greve giderlerse ellerindeki pankartlara yazi yazabilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 valla denemedim deil[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Kolaysa bulun.. Neden koyunlar yagmur yagdiginda cekmezler? Neden Kamikaze pilotlari kask takar? Eger insanlar maymunlardan geldilerse neden hala maymunlar var? Eger bir ucagin karakutusuna bir kazada hicbirsey olmuyorsa, tum ucak neden bu maddeden yapilmaz? Tabelacilar greve giderlerse ellerindeki pankartlara yazi yazabilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadlock Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 uo.mix.gen.tr adresine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 www.uogateway.com[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Saol deadlock buldum[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Kolaysa bulun.. Neden koyunlar yagmur yagdiginda cekmezler? Neden Kamikaze pilotlari kask takar? Eger insanlar maymunlardan geldilerse neden hala maymunlar var? Eger bir ucagin karakutusuna bir kazada hicbirsey olmuyorsa, tum ucak neden bu maddeden yapilmaz? Tabelacilar greve giderlerse ellerindeki pankartlara yazi yazabilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Nasıl İmza Seviyoruz ? schaker senin ki çok berbat duruyor şuraya bi baksan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Uo Getaway. Yukleyin, Uo'dan kurtulun. Ahah guzel program olurdu :)[signature][hline]'crimson legend' Bütün dünya izler durur, Afet-i azam bekler durur, Hedefini al, piyasani al, her şeyi al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Burdan indirebilirsin. Bu arada o adını bilmediğin programın adı da UO Gateway.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar