MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Halterle chest-press, şınav gibi hareketler yaparken sol bileğimde böyle bi hafif acı var. Ciddi birşey değil ama "daha zorlarsan ciddi bi problem olacak" der gibi... bi hafta body e ara verip sadece cardio takılayım diyorum dinlensin bileğim diye. Bunun dışında tavsiye ettiğiniz, iyileşme sürecini hızandıracak/destekleyecek birşeyler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 1 adet sargı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 hoca yokmu orda en dogru bilgiyi o verir bana kalirsa isinmadan veya fazla agir calisiosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 ısınmaya dikkat ediyorum... ağır çalışıyorum ama öyle bi tarafımı yırtacak kadar da değil yani... ağırlık eldivenlerimi değiştirdim, eskisinin bilek koruması da vardı bilekelre kadar uzun. ondan olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 olabilir. bide bench presse girmeden eline 2 tane hafif dambıl alıp sağa sola hızlı hızlı çevirebilirsin bilekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 yani eller aşşağıda kontak açıp kapar gibi diyim fdgfdb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Bileklik aldım bi tane nike dan. Bi hafta onunla takılıcam, dinlendiricem bileğimi, sadece cardio,karın ve bacak çalışıcam... bakalım düzelmezse de doktora giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar