Valeron Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Arkadaşlar yazın kısmetse 2 ay süreyle maltaya gitmeyi düşünüyoruz,ingilzce eğitim için ki şu anda bitirdiğimiz seviye advenced.muhtemelen toefl eğitimi için olcak,chamber college'a gidicez.maltanın durumu nedir ? hayat nasıldır eğlencesi,fiyatlra nedir ? günde yemek ne kadar ne harcanır ? ortam nasıldır yurt dışından öğrenciler geliyomuş bolcana heralde,hem tatil hem eğitim yapabilirmiyiz.Günlük yemek masrafımız falan ne kadara çıkar ? gidenler bilenler anlatırlarsa çok sevinirim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 advanced. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 sağol allah aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Advanced gidip 2 ay sürede birşey elde edebileceğini sanmıyorum. Gezmeye, takılmaya gidiyorum dersen bilemiyorum nasıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ne gitcem abi başka ? advanced dediğin zaten en iyinin 1 veya 2 altı olmuyo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 malta güzel yerdir gidin eğlenin dil işini anlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 hayat nasıldır maltada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 yaparsın bişeyler merak etme çapkıınnn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 insanlarin ingilizce ogrenmek icin neden maltaya gittigini hala anlamis degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 bence erik gibi yer malta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 malta bi tek tarih kitaplarında olan bir yer değil mi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 benim arkadaşım gitti 29unda dil eğitimi için.Onun ingilizcesi berbattı bide :) şuan memnun herhangi bir sorunu yok.Hayatta pahalı değilmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Hayatın pahalı olup olmaması çok önemli yuro kullanılıyoda fiyatlar değişebilir tabi dünyasına göre .. abi malta yıllarca ingiltere sömürgesiydi doğal olarak ingilizce çok rahat ve fiyatlarıda amerika ve ingiltereye göre falan daha uygun artı çok fazla insan geliyo yazın oraya hayat çok canlı oluyo(muş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Malta'nın Euro'ya geçtiğini bilmiyordum, ben gittiğimde Malta Lirası vardı, bugünün parasıyla 3-4 TL 1 Malta Lirası falan ediyordu yani. Euro yine iyi kısacası gözünü korkutmasın. Onun dışında kuş kadar bir mekan, bizim aydınlarımızı çürütmüş zindanları dışında da oldukça cici bir mekandır. Yemek içmek açısından sıkıntı çektirecek bir durum yok, malta mutfağı diye bir şey varsa bile ben görecek kadar uzun kalmamışımdır. Bol bol müze gez, müzelerde isim plakalarında ingilizce fransızca falan gibi dillerin yanında türkçeyi görünce şaşır, sonra alış. Tarihimize saygı duy. Sonra gel. (Güzel memleket için rahat olsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 benim eski ev arkadasim maltaliydi. adi da eric. malta erici.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Kısa dönem gittiğin için malta kötü bir seçim değil , uzun dönem gidiyor olsaydın maltada sıkılacağın kesindi. Kıbrıstan pek bir farkı yok diyebilirim. Bunun dışında tabiki herzaman İngiltere derim ingilizce için. Ana vatanında londra dışında yoğun olarak yerli ingilizlerin yaşadığı bournemouth'da hem aksaanlı ingilizceden sakınmış olursun hem de konaklama ve yaşam masrafları diğer şehirlere göre daha uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Bence dunyanin en kotu Ingilizcelerinden biri konusuluyor Ingiltere'de aksan olarak. Yani onlar konustugunda guzel de, ogrenmek icin kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 herkese teşekkür ettim,maltada karar kıldım,işlemlere başladım hakkımızda hayırlısı : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Valeron said: herkese teşekkür ettim,maltada karar kıldım,işlemlere başladım hakkımızda hayırlısı : )) Eğer yaz dönemi gidiyorsan konaklama masrafı canını acıtabilir. Hayırlı olsun gene de :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 yaz dönemi gidiyorum abi,konaklama okulun apartmanlarında olcak işte,tek kişilik oda 2 hafta düşk sezson 144 euro,6 hafta yüksek sezon 162 euro şeklinde bişi ..gerçi gece fiyatı hesaplanıyomuş bu 1 hafta 6 geceymiş falanmış filanmış benim hesapladığımdan bi 200 euro daha fazlaya denk geldi .. 1400 euro gibi bişi konaklama ücreti. cep harçlığı merak ediyorum açıkcası ne olur ne biter .. bu arada vize çıktı hayırlısı olsun : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ben şu anda maltadayım arkadaşlar,4 gün oldu ve tek kelimeyle iğrenç bi yer.bi tek geceleri yaşayabiliyosunuz ama sabahta 9 da kalkıp okula gelceğinizi düşnürsek onunda hakkını veremiyosunuz,dolayısıyla hayatta 2 y çekilebilcek yer diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Malta Emniyet Güçleri bu yazdığını görürse hoş olmaz bence :P de, yani adı bile pek geçmeyen bi ülke zaten, çok farklı olacağını düşünmemek gerekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 dur sakin. neden iğrenç olduğunu düşünüyorsun? ne bekliyordun, ne bulamadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 sabahları kahvaltıda et kızartıyo bu malta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Valeron said: ben şu anda maltadayım arkadaşlar,4 gün oldu ve tek kelimeyle iğrenç bi yer.bi tek geceleri yaşayabiliyosunuz ama sabahta 9 da kalkıp okula gelceğinizi düşnürsek onunda hakkını veremiyosunuz,dolayısıyla hayatta 2 y çekilebilcek yer diil O yüzden uzun dönem için hiçbir öğrenciye tavsiye etmiyoruz , sonuçta kıbrıstan daha küçük biryer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar