di Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Selam, Fatura ve kase bastirmam lazim ama unvan yanina koyabilecegim bir gorselim yok. Bu konuda yardimci olursaniz cok sevinicem. Unvan "UZMAN YARDIM INTERNET HIZMETLERI" seklinde. Yan yana UY koyup fatura bastirmak istemiyorum. Help. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Yazi OK, sahane ama logo kismi icin ayni seyi soyleyemiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 abi bi tarafımdan uydurdum zaten (: logo öyle zırt diye tasarlanmaz ki, arkasında markanın vermek istediği mesajı barındırır. renk kullanımından fonta kadar her şey ince ince analiz edilir. istiyosan üzerinde oturup düşünelim beraber, ama yok acil rasgele bişey olsun diyosan da sil o amblemin olduğu kısmı, madem gerisine güzel diyon tepe tepe kullan (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 cinali doğru söylüyor zaten fayurada amblem olması çok farketmiyor sonuç olarak o fayura ehr türlü muhasebeye gidecek :) ama kaseler için şimdilik bekle ya da işi büyütünce profesyonel yardım al amblem yüzünden müşteri kaçıran çok firma var bkz: kepabçı havasında bilişim logoları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Yada burdan soyle vizyonuzu misyonunuzu(hastayim su iki kelimeye) yardimci olmaya calisalim bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar