Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Arkadaşlar biton Pvp shard denedim biton client indirdim gatewayden de denedim hiç bitane sağlam server bulamadım. Bilen varsa yazabilirmi?[signature][hline]Thror, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: Aglarsa anam aglar gerisi playback yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 www.pvp-alfa.ru dene gir gör ßiz Berserkeriz :) Deli gibi eheuhe[signature][hline][b]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯ [b]Lig bitti :) ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Bide üye olabilsem :)[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki: Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 çalışmıor bu server ya[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki: Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vilt Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Turk shard rulle[signature][hline]myht never die,only changes. vilt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 adres:? ip:?[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Kolaysa bulun.. Neden koyunlar yagmur yagdiginda cekmezler? Neden Kamikaze pilotlari kask takar? Eger insanlar maymunlardan geldilerse neden hala maymunlar var? Eger bir ucagin karakutusuna bir kazada hicbirsey olmuyorsa, tum ucak neden bu maddeden yapilmaz? Tabelacilar greve giderlerse ellerindeki pankartlara yazi yazabilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vilt Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 aLL. sımdılık queg'de kasıorum bakalım.[signature][hline]myht never die,only changes. vilt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 schaker777 bir baksan iyi olur http://www.paticik.com/forum/view.php?id=39067[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar