Mortis Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 onlar hard mode işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Bu bossun hard modu tamemen ayaktaki tower sayısı ile alakalı. 1 tower bırakırsan 1 drake up sart kesmiş gibi oluyor, 2 tower bırakırsan 2 drake up diye gidiyor işte. Stunlamadan kesmek sadece achiv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 towerların fighta katkısı nedir? towesız kestik kolay gorunuyor aracları kullanmayı bilince ama towerlar ayakta denemedik. sanırım fireball tarzı ufak seyler gonderiyolar, zaten encounter boyunca bossa yaklasmayan herkesin yedigi tek damage bu. eger bu ise towerların olayı avoid etmenin bir yolu olmalı. yoksa kesemeyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Valla şuan da bilemiyorum avoid olayı yapılabiliyormu, bir gazla tek tower denedik o bile yemedi o derece. Üstümüzdeki item levelları biraz daha artarsa tek tower iner tabi de gerisini hayal bile edemiyorum abartı zor görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Hard mode indirdiler Leviathan'ı, hem 25, hem 10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Kaç towerla hard mode yaptılar onu göremedim ama ben. Tek towersa yapılır zaten, hardcore'lara tek tower koymaz pek. Ama bütün towerlar ayakta iken indirdilerse harbiden saygı duyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oraz Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Şimdi şöyle birşey var yalnız... 4 ana bina var (uzun kuleler haricinde, ismini hatırlayamadım). Bu 4 ana binayı yıkabiliyorsunuz ancak yıktığınız ana bina sayısına göre combat zorlaşıyor ve boss yardım alıyor (Freya vb. den). Combata değişik özellikler giriyor (mesela frost trap ve çiçek addler geliyor iyi vuruyorlar ^^). Aletin HP si falan yükseliyor. Yani işin özü uzun kuleleri yıkarsanız ve 4 büyük ana binayı yıkmazsanız combat en soft hale geliyor ^^ Sadece bunu belirtmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 biz denemeye ilk acıldıgında 10man kestik tüm kuleleri, anakule olanları da kestik, hatta frost, fire vs. gibi isimleri vardı kulelerin. hic kimse gelmedi garibanın yardımına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar