Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3.1 PTR Boss Testing

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu bossun hard modu tamemen ayaktaki tower sayısı ile alakalı. 1 tower bırakırsan 1 drake up sart kesmiş gibi oluyor, 2 tower bırakırsan 2 drake up diye gidiyor işte. Stunlamadan kesmek sadece achiv.
Mesaj tarihi:
towerların fighta katkısı nedir? towesız kestik kolay gorunuyor aracları kullanmayı bilince ama towerlar ayakta denemedik. sanırım fireball tarzı ufak seyler gonderiyolar, zaten encounter boyunca bossa yaklasmayan herkesin yedigi tek damage bu. eger bu ise towerların olayı avoid etmenin bir yolu olmalı. yoksa kesemeyiz?
Mesaj tarihi:
Valla şuan da bilemiyorum avoid olayı yapılabiliyormu, bir gazla tek tower denedik o bile yemedi o derece.

Üstümüzdeki item levelları biraz daha artarsa tek tower iner tabi de gerisini hayal bile edemiyorum abartı zor görünüyor.
Mesaj tarihi:
Kaç towerla hard mode yaptılar onu göremedim ama ben. Tek towersa yapılır zaten, hardcore'lara tek tower koymaz pek. Ama bütün towerlar ayakta iken indirdilerse harbiden saygı duyarım.
Mesaj tarihi:
Şimdi şöyle birşey var yalnız...
4 ana bina var (uzun kuleler haricinde, ismini hatırlayamadım). Bu 4 ana binayı yıkabiliyorsunuz ancak yıktığınız ana bina sayısına göre combat zorlaşıyor ve boss yardım alıyor (Freya vb. den). Combata değişik özellikler giriyor (mesela frost trap ve çiçek addler geliyor iyi vuruyorlar ^^). Aletin HP si falan yükseliyor.

Yani işin özü uzun kuleleri yıkarsanız ve 4 büyük ana binayı yıkmazsanız combat en soft hale geliyor ^^

Sadece bunu belirtmek istedim.
Mesaj tarihi:
biz denemeye ilk acıldıgında 10man kestik tüm kuleleri, anakule olanları da kestik, hatta frost, fire vs. gibi isimleri vardı kulelerin. hic kimse gelmedi garibanın yardımına.
  • Yeni Oluştur...