capul Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 2 tane yükledim bi tanesi patcher bi tanesi de patchin kendisi. Benimki 10dk bile sürmedi, bence senin bağlantında bi sorun var.. edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 evetya of :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 patch mi çıktı :D ben dün giremedim bugüne kısmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 yav bu bana hediye bi mount verdiler de ona ne zaman kac level da binebilirim kos kos ayaklar sisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Level 40 ta binebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Level kaç oldun oogah :) ben de aldım oyunu barbarian iyi mi dersin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 22 olmak uzreyim malesef DT actim once bi tavsiyeye uyup sen de assasin ac gel fury serverina beraber oynayalim barbarim suan memnunum adim oogah oyunda haaa cimmerian ol ben ole oldum Bear shaman da acabilirsin oda iyi gibi eneee 23 olmak usreymisim lol lan sana laf anlaticam diye ganklendim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 AHahah geliyorum patch bitince gel Herald of Xotli nasıl acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bilmiyorum abi hemen gel msn imi om atiorm ordan konusalim icmayalim buralara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Giovanni said: AHahah geliyorum patch bitince gel Herald of Xotli nasıl acaba ? güzel class'tır bildiğin mage işte. Avatar oldugunu gördünmü kacacan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 avatar mı oluyor yani hem kılıç hem mage diyorlar ikisinde de zayıf mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 hox gayet güçlü klastır. yaratığa dönüştümü topuk rulz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ya az sonra karakteri açacağım da benim için en önemli şey eğlence. en eğlenceli hangisi olur barbar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Hox gayet güçlü bir class ve cok rahat kasabiliyo . Toplu mob kesebiliyo aynı necro gibi. Mesela ben 3 max 4 mob kesebilirken hox 8-10 tane keser aynı anda. Valla pek bir bilgim yok ama avatar oldumu kılıçla abanıyorlar allah ne verdiyse hp leri inmek bilmiyo... melee de olsa range de güçlü damage büyüleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Eğlenceden kasıt ne acaba. Kasarken sıkıntı cekmemek , milleti rahat kesmek , rahat kasmak, eğlenmek mi bu şekide vs.. yoksa lvl 80'de hangisi iyimidir diyorsun. Birde pvp mi pvm mi düşünüyorsun her ikisinide düşünüyorsan Barbar kesinlikle açma. Sırf pvp düşünüyorsanda açma :D çünkü assasion en kralı pvp'de. Yani barbarın şuanda pek açılası yok nerf yedi ama 1.05 te ne yaparlar bilemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Ya kolay kasılsın yeter :) bi de melee olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 o zaman Bear Shaman aç . En rahat kasan melee class'ı. Hem healer'dır , hem savasçı. Bir partide bence olmazsa olmaz bir class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 assassin de ne var en güzel söyliyim. buff yok hiç. dirildiğin gibi combata. rebuff yapıcak hiç bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Pvp de gitmiyor bufflar zaten birtek pve de gidiyor oda pekte önemli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 buff'ım yokki :D eskiden gidiyordu bufflar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Givonni ac bi bear shaman gel fury e iste beraber oynayalim gank lardan sikilican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 PATCH bitmiyor bitmeye teğet dahi geçmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bnm ki 12 saatte bitmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 sorularına ilk cevabi ben verdim hevesle ama şu dakikalardan sonra illet ettim şu oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 neden ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar