Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi kac sorum olucak


OogahBoogah

Öne çıkan mesajlar

Ben oyunu bilgisayarimda calismiyo diye birakmistim simdi yeniden baslicam ins

1. ortak bi sehir varmi herkesin herseyi bulabildigi ?
2. pvp yapmak istedik kac dk surer bi bg tarzi bi yere girmek veya pvp yapilabilicek bi alana gitmek
3. aylik ucret ne kadar
4. tek basina bisiler yapilabilirmi ne biliyim esya felan kasilabilirmi ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

OogahBoogah said:
Ben oyunu bilgisayarimda calismiyo diye birakmistim simdi yeniden baslicam ins

1. ortak bi sehir varmi herkesin herseyi bulabildigi ?
2. pvp yapmak istedik kac dk surer bi bg tarzi bi yere girmek veya pvp yapilabilicek bi alana gitmek
3. aylik ucret ne kadar
4. tek basina bisiler yapilabilirmi ne biliyim esya felan kasilabilirmi ?



1. Oyunda 3(yanılıyorsam biri düzeltsin) tane kimsenin birbirine saldıramadığı şehir var oralarda traderlar, bankalar falan var orada istediğini bulabilirsin.

2. PvP yapmak süre istemez çünkü Age of Conan world pvp bazli bir oyundur. bu 3 şehir dışında heryerde kendi grubun ve guildin dışındaki insanlara saldırabilirsin. Genelde bizim serverda lvl 80ler Keshetta adındaki bölgede takılıyor pvp için. Bunun yanında bir de mini-game denilen bir hadise var, biraz WoW arenalarını andırıyor yapı olarak onlara da hiç katılmadım gerek bulmadım ama kolay girilebiliniyor.

3. Aylık ücret 12 euro civari birşey olması lazım.

4. Tek başına belki biryerlere kadar kasabilirsin tabiki end-game itemlari tier itemlari tek başına kasamazsın ama sorun raid süreleriyse merak etmene gerek yok çünkü AoC da raidler o kadar uzun sürmüyor. tier 1, 2 raid, toplamda 2-3 saatte bitirebiliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lvl80 olunca oyun kendini tekrardan ibaret. Yapacak birsey bulamiyorsun. Boss kesiyorsun hep ayni Drop'lar. Aylarca item dusuremeyenler var.
Pvp zerg tamamen. Kimin grubu daha kalabaliksa geri kalanlari olduruyor. Class'lar arasi balance yok.
Oyun en iyi sistemleri bile kasiyor. Hala calismayan feat'ler var. Stat'lari, damage, shield bonuslari dogru durust kimse cozebilmis degil. Mesele Caster siniflar icin inteligence, minimum ve maksimum damage'ini arttirir diyorlar. Bir bakiyorsun pve'de her buyunu farkli sekilde etkiliyor, pvp de hic bir seyi etkilemiyor, sifir.
Zaten addon'lara, eklenti programlara bakarsaniz hepsi Haziran ayindan kalma. Kimse ilgilenipte bir sey yapmiyor bu oyun icin. Yapimcilari dar butceli, beceriksizler toplulugu. Wow'la falan karsilastirmayin bu oyunu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun evt 80'den sonra baya bir boşlukta kalıyor pvp denildiği gibi zerg millette yazık pvp lvl 5 yapmaya uğraşıyor sanki kesecek adam varda genelde yapılan iş minigame guild grup olarak girip ezik kişileri farma bağlamak ve toplu halde khes. gank yapmak bumu pvp yahu çok nadir pvp yapan var sağlam tek başına onlarda zaten gank ve res. kill yapa yapa pvp lvl 5 olmuşlar ne işleri var bundan sonra işte hava atacaklar sanki bir iş başarmış gibi tek hoşuma giden yanı bu oyunun combat sistemi kaldı gerisi artık beni pek tatmin etmiyor raid desen yapacak adam bulunmadığından artık pekte umrumda olmuyor buda balon çıktı ama hala oyunu sevip zevk alarak oynıyanlar var tabikide ama bu benim düşüncem oyunu bırakalı çok kısa bir süre oldu ve iyikide bırakmışım diyorum şu yeni gelecek 1.05 patch bakan anlar classların yeniden yapılandırılması, gemlerin kople ortadan kalkması gibi yenilikler olacakmış yazık yahu neden önceden yapmıyorsunuz bunalrı gemci olanlar napacak şimdi bakarsınız pvp lvl sistemide değiştirir bunlar daha oyunu stabil bir sisteme oturtamayan bir yönetim anlayışından ne beklenir tek diyeceğim bu oyunu sevipte zamanını harcayan arkadaşlara sabır diliyorum umarım emekleriniz boşuna gitmez pvp lvl 5 olayım diye uğraşıp 5-6 ayınızı veripte bir bakarsınız oyun parasız moda dönerse kafayı sıyırırsınız.::o
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

World pvp de hiçbir zaman zergü önleyemezsin zaten mantıklı olun biraz.Karşı taraf sizden fazla ise ne yapmalarını bekliyosun, arkadaşlar bizden 3 kişi çıksın oyundan mı desinler?

Sadece minigame ve siegelere katılırsın zerge dayanamıyorum dersen.

Açıkçası ben de oyuna emek vermek konusunda karasızdım ama özellikle şu gelen son patch tüm karamsarlığımı aldı götürdü.

Bir sonraki patch sınıf dengesi ile ilgili olacak zaten ondan da oldukça ümitliyim.

Ve bi de WoWun lafı geçmiş o zmn ben de şunu söyliyim ; bu oyundaki class balanceın yarısı bile yok WoWda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hangi class acıcan peki ? Melee acicaksan Dark templar yada guardian aç .

Diğerleri zibil gibi... Healer istiyorsan bear, istemiyorsan bence Dark Templar aç derim

En rahat lvl alınan class Necro'dur ve en iyis dps class'ıdır. Ama cok necro var piyasada.


Ben 0 dan kasıcak olsam Hox yada dark templar acarim şuan. Sırf Pvp için açıcaksamda assasin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dark Templar pvp'de özürlü evet ama en az bulunan class ve pvm'de cok iş görüyor.

Valla bir insan talep ne kadar fazlaysa o kadar mutlu oluyor. Aranan class olmak güzel birşey... Benim gördüğüm templar yok denecek kadar az.

Birde 1.05'te eminim İmba yapıcaklardır templar'ı. Necro'da feci ezikti ilk başlarda sonradan nasıl en öne sıcradı patchlerle gördük.

Her class'ı bir an geliyo öne atıyorlar. Wow'da da bu hep böyle olmuştur. Sırayla her class'ı imba yapıyorlar. Mesela bir kaç ay önce arkadaş wow'a başliycam ne aciyim dedi. Bende dedim ki en ezik class'ne? Hunter şuanda dedi. Ozm hunter aç dedim. Ben dedikten sonra patch gelmiş hunter dps manyağı olmuş :)

Ha kasma konusunda birşey diyemem dark templar rahat mı zormu kasar hiçbir fikrim yok :) .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bende wowu bıraktım yeniden aoc'a dönmeye karar verdim.Eskiden lvl 35 HoX'um vardı.Başlarda bayağa iyiydi ama 30dan sonra sevmemeye başlamıştım.Şu anki durumu nasıl ve daha önemlisi etrafta çok fazla HoX varmı?En sevmediğim şey en fazla olan classda olmak(evet wowda hunterım vardı......:( )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...