Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 abi hangi çizgi filmde tüm bölüm boyunca bi kahraman osuruğunun peşinden yollara düşer ya hasduhasdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 BloodyBeast said: http://www.sporlog.com/wp-content/uploads/2008/04/mad-jack.jpg taklitçi kaplumbağa en geyik bölümüydü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Yetememişsin o dönem Mortis, yaşı tutanları eğlendiriyordu çünkü =/ Mulgear'ı da aradan çıkartmış oldum böylece, bir taşka iki kuş. *^* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Griswold said: DOTA +1 türevi mesajlar topikler açmak yasak, ben yasağı delip çok sanatsal çalıştıysanız salağa yatıyorum ama bu kadar bariz yapmayın =) Bir anlamı olmadığından kitlemiyorum ama bu hafif salağa yatmamı kötüye kullanırsanız silerim habire, yapmayın. BÖLÜMÜNÜZ var yahu? ne tarz faydalı topicler açmamızı önerirsin garbageda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 üstteki mesajı gözlerinin içeine sert bi şekilde bakarak söyledim ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 redkit vardı bilinmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 elesso said: üstteki mesajı gözlerinin içeine sert bi şekilde bakarak söyledim ha -_- Dikkat ettiysen "şu tarz topicler açmamanız gerektiğini düşünüyorum" yazmamışım, direkt "açmayın" yazmışım. Bana kalsa istediğiniz gibi açın ama ben koymadım o yasağı, gevşek uyguluyor olmam da boku çıkarılmadığından dolayı. Boku çıkarsa aynen uygulamaya başlarım. Geyik yaptığını kabul ediyorum, gene de yazayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 tek 1 postla konuyu nası kaydırmışım yahu. gurur duyuyorum kendimle Successful Troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 abi aciliyeti vardı hayatım o +1 e bağlıydı o yüzden açtım özür sdg kene korsan ren and stimpy ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 prudentin avatarında vardı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar