Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 abi hangi çizgi filmde tüm bölüm boyunca bi kahraman osuruğunun peşinden yollara düşer ya hasduhasdads
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 BloodyBeast said: http://www.sporlog.com/wp-content/uploads/2008/04/mad-jack.jpg taklitçi kaplumbağa en geyik bölümüydü :(
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Yetememişsin o dönem Mortis, yaşı tutanları eğlendiriyordu çünkü =/ Mulgear'ı da aradan çıkartmış oldum böylece, bir taşka iki kuş. *^*
elesso Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Griswold said: DOTA +1 türevi mesajlar topikler açmak yasak, ben yasağı delip çok sanatsal çalıştıysanız salağa yatıyorum ama bu kadar bariz yapmayın =) Bir anlamı olmadığından kitlemiyorum ama bu hafif salağa yatmamı kötüye kullanırsanız silerim habire, yapmayın. BÖLÜMÜNÜZ var yahu? ne tarz faydalı topicler açmamızı önerirsin garbageda
elesso Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 üstteki mesajı gözlerinin içeine sert bi şekilde bakarak söyledim ha
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 elesso said: üstteki mesajı gözlerinin içeine sert bi şekilde bakarak söyledim ha -_- Dikkat ettiysen "şu tarz topicler açmamanız gerektiğini düşünüyorum" yazmamışım, direkt "açmayın" yazmışım. Bana kalsa istediğiniz gibi açın ama ben koymadım o yasağı, gevşek uyguluyor olmam da boku çıkarılmadığından dolayı. Boku çıkarsa aynen uygulamaya başlarım. Geyik yaptığını kabul ediyorum, gene de yazayım dedim.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 tek 1 postla konuyu nası kaydırmışım yahu. gurur duyuyorum kendimle Successful Troll
Killer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 abi aciliyeti vardı hayatım o +1 e bağlıydı o yüzden açtım özür sdg kene korsan ren and stimpy ftw
Öne çıkan mesajlar